Timișoara: UVT și Microsoft deschid „porțile” Microsoft Academy 2018

Studenții timișoreni vor avea șansa de a explora și de a învăța diferite tehnologii de ultimă oră, în cadrul Academiei Microsoft 2018.

Evenimentul are loc la Universitatea de Vest din Timișoara, la Facultatea de Fizică, între 16 aprilie și 11 mai, și este deschis studenților de la orice universitate. Scopul Academiei Microsoft este motivarea studenților de a se gândi la viitorul lor loc de muncă, precum și creșterea gradului de conștientizare în legătură cu programul Microsoft Academy College Hire (MACH).

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Microsoft și UVT le oferă studenților șansa de a explora și de a învăța diferite tehnologii Microsoft, precum Networking, O365, Azure Active Directory, SQL, System Center Configuration Manager, Machine Learning, Exchange, Business Application Platform: Power BI, Power Apps, MS Flow. Studenții au ocazia să câștige premii pentru participare activă la toate sesiunile unei tehnologii. În plus, vor primi Microsoft MCP vouchers, Microsoft Azure Passes și pot fi admiși la Microsoft Student Techathon. Participanții cu potențial mare vor fi selectați pentru Internship/MACH assessment. Cei interesați se pot înscrie aici.

„Suntem mereu deschiși la acțiuni menite să completeze pachetul de competențe oferit studenților, un plus care, în multe cazuri, poate face diferența în găsirea unui loc de muncă bun. Partenerul nostru, Microsoft, nu are nevoie de nici o recomandare. Calitatea acestei acțiuni este garantată, la fel cum s-a întâmplat și în celelalte demersuri în care i-am avut alături”, spune rectorul UVT, prof. dr. Marilen Pirtea.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close