TonusApp: Prima aplicație de fitness lansată în România

Disponibilă pe iOS, Android și web, TonusApp constă într-un program de o lună de antrenament de fitness, dedicat femeilor care își doresc un stil de viață sănătos, cu alimentație corectă și activitate fizică, dar și celor care au deja o bază de antrenament și vor să continue.

Programul urmărește scăderea în greutate, tonifierea și cuprinde două nivele de antrenament full-body: pentru începători, respectiv pentru nivelul mediu spre avansat. Poate fi urmat la sală sau acasă, cu echipament minim, timp de mai multe luni, întrucât conține circuite variate, cu elemente de forță și cardio.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Programul cuprinde patru sesiuni de antrenamente pe săptămână, cu o durată de aproximativ 30-40 minute, alături de recomandări și principii nutriționale aplicate. Aplicația este user-friendly, intuitivă, ușor de operat și include video-uri de prezentare și descrieri detaliate ale exercițiilor.

„Ideea acestui program a venit dintr-o experiență personală, când sportul m-a ajutat să depășesc o perioadă dificilă din viața mea. La acel moment, nu mi-am putut permite un antrenor personal și a trebuit să învăț să mă descurc singură. Așa s-a născut acest proiect, dintr-o necesitate de a depăși stresul și de a mă simți în formă. Am făcut echipă cu Sergiu Sandu, care are o experiență vastă în fitness. Între timp, am obținut și certificările în fitness și nutriție, care au venit ca o completare a experienței mele de aproape un deceniu în domeniul online. Este formula perfectă, aș putea spune, și recomand femeilor de orice vârstă să pornească în această călătorie, pentru un corp sănătos și o stare de bine”, declară Carmen Grigore, TonusApp.

Partenerul lui Carmen, Sergiu Sandu, lucrează în sala de fitness de mai bine de zece ani și a antrenat cu precădere femei. A învățat ce le motivează și cum să ajungi să obții rezultatele vizate, cum pot fi determinate să-și depășească limitele și care sunt cele mai eficiente exerciții pentru o transformare a corpului. „Disciplina, diversitatea antrenamentelor și verificarea progresului sunt cele mai importante, iar acest lucru s-a reflectat în fidelizarea clienților mei din sală. Sunt atât de multe femei care și-ar dori să se transforme și ne propunem să le ajutăm”.

Proiectul are in spate o investiție de câteva zeci de mii de euro și are ca țintă piața din România. Se adresează femeilor care au puțin timp la dispoziție, celor care nu își permit un abonament la sală sau un antrenor personal, dar își doresc să facă mișcare, să slăbească sau să se tonifieze. Se adresează, în egală măsură, femeilor care se antrenează la sală și vor, pur și simplu, să testeze un nou antrenament. Costul programului este de 139 de lei, TVA inclus, este achiziționat o singură dată și poate fi folosit nelimitat.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close