Top Talents România aduce împreună tinerii cu potențial și companiile de top

Motivația de la care pleacă, în fiecare an, organizatorii Top Talents România, este aceea că tinerii cu potențial și dorință de autodepășire au nevoie de un eveniment dedicat lor. Ei sunt cei pe care companiile de top din România îi caută pentru a-și forma viitoarele generații de trainee.

În fiecare an, 250 de participanți sunt așteptați la acest eveniment de carieră, pentru a intra în comunitatea tinerilor cu potențial. Candidații selectați pentru a participa la eveniment sunt tinerii implicați în cel puțin una dintre activitățile următoare: expunere internațională prin Erasmus, Work&Travel sau alte programe similare, voluntariat într-un ONG, internship-uri, alte activități extracurriculare sau rezultate academice remarcabile.

A 10-a ediție Top Talents România, care va avea loc în 24-25 noiembrie, la Hotel Caro, în București, va aborda tema „The adventure of my career”. Vor fi prezente companii de renume din domeniile bancar-financiar, FMCG, tehnic, IT, consultanță, farmaceutic, inginerie și retail. BRD, JTI, Philips, Vodafone România, EY România, Farmacia Dona, Unilever, Arctic, Coca-Cola HBC, GSK, METRO Cash & Carry și P&G sunt cele 12 companii care și-au anunțat prezența pentru recrutarea tinerilor care doresc să se dezvolte într-o companie de top.

Înscrierea la eveniment se face pe baza aplicării pe platforma de recrutare Hipo.ro. Evaluarea CV-ului este un criteriu eliminatoriu. Prin urmare, aplicanții trebuie să se asigure că au trecut în CV toate activitățile ce i-au ajutat să se dezvolte. CV-ul trebuie să reflecte adevăratele atribute pe care ei le dețin. Un CV ordonat și bine structurat va face diferența între candidați și le va aduce un plus considerabil.

Tinerii vor avea acces la activități utile și atractive, precum workshop-uri și conferințe de tip Listen-Learn, susținute de reprezentanți ai companiilor. În zona de Networking Career Corner, vor avea posibilitatea de a discuta direct cu reprezentanții companiilor și de a afla mai multe despre oportunitățile de carieră ale acestora. Anul acesta va fi prezent și un speaker internațional: Mathias Haas este CEO SuperSocial & Curator la TEDx și va veni din Viena la Top Talents România, pentru a aborda un subiect atractiv și de actualitate: „Empowering passion and perseverance”.

Evenimentul oferă și un cadru interactiv, prin care participanții se vor putea bucura de un Business Game, oferit cu sprijinul Universum Events. Global Innovation Game, inspirat de generația Millennials, încurajează creativitatea și inovația și fără ajutorul motoarelor de căutare sau a altor sisteme tech. Tinerii pregătiți să pornească în aventura carierei lor sunt invitați să se înscrie gratuit aici.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close