„Transfer” în Big 4: Burçin Atakan trece de la EY la Deloitte România

Burçin Atakan s-a alăturat Deloitte România, ca Partener în practica de consultanță financiară, cu misiunea de a poziționa practica de Forensic a Deloitte în România și Bulgaria drept lider de piață și de a întări legăturile firmei cu comunitatea de afaceri turcă.

Noul Partener al Deloitte România și-a început cariera în 1996 și are 22 de ani de experiență în domeniul forensic. A lucrat în industria financiară din Turcia, în departamentul Forensic al unei alte companii Big 4, la Istanbul și la București. Se află în România din 2011 și a coordonat practica de investigare a fraudelor și litigii pentru clienți de aici, din Bulgaria, dar și din alte țări din Balcani.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Experiența sa include peste 100 de investigații de tip forensic și forensic due diligence. Le-a oferit clienților sprijin pentru complianță, prin intermediul unor reglementări precum AML (combaterea spălării banilor și atacuri teroriste financiare) și UK Bribery Act. A fost implicat în arbitraje locale și internaționale ca martor expert, iar rapoartele sale au servit arbitrilor în numeroase cazuri, și a oferit sprijin unor distribuitori din domeniul energiei, pentru prevenirea furtului de energie.

„Reputația joacă un rol fundamental în viața oricărei companii. Scopul serviciilor Forensic este acela de a proteja numele unei companii, de a veghea asupra imaginii acesteia și de a atenua riscurile legate de conformitate și mită. Cu experiența sa solidă, Burçin va avea o contribuție puternică în sprijinul afacerilor clienților noștri și în practica de consultanță financiară, și va fi astfel o inspirație pentru echipă”, declară Lars Wiechen, Partener coordonator Consultanță Financiară Deloitte România.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close