Tranzacție: AROBS Transilvania și-a cumpărat unul dintre principalii rivali de pe piaţa de soluţii de monitorizare prin GPS

Compania fondată de clujeanul Voicu Oprean își consolidează poziţia de lider de pe segmentul de monitorizare prin GPS a flotelor auto, după ce a achiziţionat integral SAS Grup, numărul trei pe această piaţă.

În urma acestei tranzacţii, AROBS Transilvania, care a preluat integral compania din București, de la active la portofoliul de clienţi și mărci, controlează 20-25 la sută din piaţă, a declarat, pentru ZF, Voicu Oprean (foto), CEO AROBS. AROBS are acum un portofoliu de peste 6.500 de clienţi şi peste 85.000 de vehicule monitorizate zilnic, și a devenit unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa de servicii de monitorizare auto din Europa Centrală şi de Sud-Est.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Unul dintre liderii de piață în dezvoltarea de produse și servicii software, cu un portofoliu de clienți din 14 țări de pe trei continente (Europa, America și Asia), AROBS oferă soluții pentru industrii precum turism, transporturi, automatizarea forței de vânzări, localizarea parcurilor auto, navigație GPS, servicii financiare, sănătate, automotive sau retail. În 20 de ani de existență, AROBS a ajuns la peste 700 de angajați, în Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași și București, plus filialele internaționale: Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia. Business-ul de monitorizare a flotelor auto reprezenta circa zece la sută din afacerile companiei.

Acţionarii SAS Grup, companie care opera platforma de monitorizare alarma.ro, erau Ioan Bogdan Crivăţ, Cristian Petculescu, Adrian Stănescu, Adrian Dinu și Dragoş Dan Voicu. Firma a avut anul trecut afaceri de 10,2 milioane lei, cu un profit net de 440.000 de lei şi un număr mediu de 38 de angajaţi. Adrian Dinu, CEO SAS Grup, rămâne la conducerea alarma.ro.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close