Trei elevi reprezintă România la competiția mondială Microsoft Office Specialist

Elevii Mihaela Florea (Colegiul Național Gheorghe Munteanu Murgoci, Brăila), Dennis Claudiu Rotariu (Colegiul Național Moise Nicoară, Arad) și Tiberiu Danciu (Colegiul Național Grigore Moisil, București) vor reprezenta România la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist, cel mai important eveniment de validare a competențelor de utilizare a aplicațiilor de productivitate Office din lume

Cei trei sunt câștigătorii competiției naționale, organizată de Fundația EOS, Certipro Education și Microsoft România. Finala mondială se va desfășura în Orlando, Florida, la finalul lunii iulie. Tiberiu Danciu a reprezentat România la etapa mondială a ediției din 2017 și a fost primul campion român la Campionatului Mondial Microsoft Office Specialist, la categoria Word 2013.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pentru concurs, pentru oricare dintre aplicațiile Microsoft Word, Excel și PowerPoint, sunt exigibili tinerii între 13 și 22 de ani, înscriși într-o instituție de învățământ acreditată. Anul acesta, 144 de candidați au întrunit criteriile de calificare și au susținut examenele până la termenul limită al competiției din 10 aprilie. În finală s-au calificat 30 de participanți. Cel mai tânăr candidat în acest an are 13 ani, se numește Alexandra Popescu și învață la Școala Generală nr 1. Hârtiești, jud. Argeș. Alexandra a reușit performanța de a se califica un punctaj maxim pentru finala de la București.

Competiția Microsoft Office este singura competiție din lume, acreditată de Microsoft, ce oferă o platformă unică de testare, astfel încât care elevii și studenții din toată lumea să își poată demonstra experiența cu instrumentele Microsoft Office.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close