Tremend crește cu 50 la sută numărul de ingineri în centrele de dezvoltare din București și Brașov, în 2018

Echipa de ingineri software va dezvolta soluții complexe în domenii precum mașini autonome, banking, telecom, și va integra tehnologii precum Internet of Things, AI și Machine Learning.

Tremend, compania românească nominalizată în ultimii doi ani de Deloitte Fast 50 între cei mai dinamici jucători de IT din regiune, a înregistrat un avans de 60 la sută al cifrei de afaceri în 2017 și o creștere accelerată a echipei de ingineri software. Numărul acestora va crește și în acest an.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Reprezentanții companiei estimează că vor atrage peste 100 de specialiști noi în 2018, ca răspuns la creșterea cererii pentru soluții software complexe și expertiză în tehnologii emergente. „Există un interes crescut pentru soluții care integrează Artificial Intelligence, Machine Learning, Microservices, Big Data sau IoT. Pe lângă soluțiile pe care le dezvoltăm în aceste zone, un rol tot mai important în dezvoltarea specialiștilor din Tremend îl va avea învățarea experimentală. Un exemplu în acest sens este CityHack, eveniment ce a reunit anul trecut peste 100 de specialiști din Tremend, Orange și Actility, startup-ul anului 2017 în Franța. Rezultatele au constat în 13 prototipuri inovatoare, dar și într-o experiență practică, ușor de transpus în soluții complexe”, declară Marius Hanganu, Managing Partner Tremend

În 2017, Tremend a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri la 5.6 milioane de euro. Tot în acest an, compania s-a alăturat celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune, în topurile Deloitte Technology Fast 50, INC. 5000 și Financial Times 1000, și a construit premisele pentru extinderea echipei. „Mutarea centrului de dezvoltare din București într-un spațiu ușor accesibil, scalabil și modern, în Timpuri Noi Square, și deschiderea biroului din Brașov, asigură infrastructura necesară creșterii echipei, dar și spațiul necesar pentru training-uri, zone de recreere și evenimente interne”, explică Ioan Cocan, Managing Partner Tremend.

La începutul acestui an, compania a extins programul de recrutare și pregătire a inginerilor software și în Brașov. Momentan, sunt deschise acolo roluri de Node JS, Java Developer și Java Architect, iar în curând va începe recrutarea și pentru alte roluri. Posturile disponibile pot fi găsite aici.

Cu o experiență de 12 ani în dezvoltarea de soluții software, Tremend a realizat peste 300 de proiecte pentru clienți din 15 țări și trei continente. Soluțiile dezvoltate au peste 60 de milioane de utilizatori și deservesc companii de top din banking, finance, telecom, automotive, servicii profesionale și servicii medicale.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close