Turcii de la Opsan construiesc o fabrică de componente auto la Pitești

Firma turcă, producătoare de componente auto, va ocupa un spațiu de 5.000 de metri pătrați în CTPark Pitești. Clădirea va fi construită special pentru Opsan, după specificațiile tehnice indicate de chiriaș.

Potrivit conducerii companiei, extinderea Opsan în România și alegerea construirii primei unități de producție la Pitești este consecința unui nivel de calificare ridicat al forței de muncă românești, în general, și din sectorul industriei auto în special, dar și a infrastructurii existente în zonă. Opsan combină mai mult de 50 de ani de experiență cu procesele sale de producție și sistemele de control al calității, pentru a furniza componente și ansambluri metalice de înaltă tehnologie. Este unul dintre liderii industriei de componente auto din Turcia și utilizează cele mai noi tehnologii și echipamente pentru operațiuni de ștanțare, sudură și montaj, pentru caroserie și componente șasiu, scaune și piese de interior, proiectare și fabricare de scule și dispozitive.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Dunwell, prima și singura agenție de brokeraj din România specializată exclusiv în segmentul industrial al pieței imobiliare, intermediat tranzacția dintre Opsan și cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est. Parteneri executivi ai Dunwell sunt Marian Orzu, unul dintre cei mai vechi specialiști ai pieței de industrial, cu peste 13 ani de experiență în domeniu, Daniel Cautiș, cu peste șase ani vechime în industrie, și Laurențiu Badea, cu 15 ani de experiență pe piața imobiliară românească.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close