UBER devine sponsor al unei echipe de fotbal din Liga a II-a

„Avem un drum și nu ne vom opri, avem un vis și nu ne vom trezi!”. Așa sună sloganul Politehnicii, echipa suporterilor timișoreni, care i-a cucerit pe cei de la UBER.

Politehnica Timișoara a început să-și scrie povestea în vara anului 2012, după dispariția vechiului club, printr-un parteneriat dintre Universitatea Politehnica Timișoara și Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria, care sprijină activitatea suporterilor poliști. A plecat la drum în liga a V-a și, după 170 de meciuri oficiale, echipa este pregătită pentru un nou sezon în Liga a II-a. „Politehnica Timișoara este mai mult decât un club de fotbal. Este echipa suporterilor, iubită și apreciată de timișorenii de pretutindeni. Ne-a plăcut pasiunea pe care o pun în tot ceea ce fac și ambiția <Băieților în ghete>, care poartă tricoul alb-violet cu onoare și responsabilitate. Avem în comun dragostea pentru Timișoara, ambiția și mentalitatea de învingători și ne bucurăm că le putem fi alături. Pornim la drum împreună în noul sezon, trup și suflet alături de alb-violeți”, declară Irina Scarlat, Marketing Manager, UBER România.

În acest sezon, echipa fanilor timișoreni are ca obiectiv clasarea între primele cinci echipe din Liga a II-a. „Parteneriatul cu UBER ne onorează și ne face să ne dorim mai mult pentru Politehnica, în perioada ce urmează. Avem o datorie morală față de toți oamenii care cred în noi și sperăm ca în acest sezon să arătăm forță, atât în teren cât și în afara lui. Brandul UBER este unul cunoscut la nivel mondial, iar faptul că ei au dorit să își asocieze numele cu cel al Politehnicii Timișoara și al Universității Politehnica Timișoara demonstrează că pașii pe care i-am făcut până în acest moment sunt cei corecți”, spune Marius Cociu, manager general Politehnica Timișoara.

Bănățenii joacă sâmbătă, pe Stadionul Știința, primul meci pe teren propriu, în acest sezon, cu FC Argeș. Suporterii care nu au încercat serviciul până acum își pot face cont pe Uber.com/App, iar dacă introduc codul promoțional avemundrum, prima cursă este gratuită, în limita a 25 de lei. UBER este disponibil la Timișoara din noiembrie 2016. Până acum, aplicația are aici peste 20.000 de utilizatori și peste 300.000 la nivel național.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close