UMF „Carol Davila”: „Nu există nici un dubiu în privința corectitudinii Rezidențiatului”

Dintre cei 2.538 de candidați care au susținut Concursul de admitere în Rezidențiat din 19 noiembrie, în Centrul Universitar București, Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila” din București, 226 de candidați au depus contestații prin care au solicitat reevaluarea punctajului.

În domeniul Medicină, s-au înregistrat 152 de contestații, în Medicină Dentară – 66 de contestații, iar în Farmacie – opt contestații. Potrivit Comisiei Locale de Rezidențiat, punctajul a fost reevaluat în prezența candidaților și „nu au existat neconcordanțe sau inexactități în ceea ce privește corectitudinea dintre evaluarea inițială și reevaluarea punctajului”.

„Comisia Locală a Concursului de Rezidențiat 2017, organizat în Centrul Universitar din București, prin UMF <Carol Davila> din București, precizează ferm că nu a existat și nu există nici un dubiu în ceea privește corectitudinea, acuratețea și transparența Concursului de Admitere în Rezidențiat. În același timp, respinge cu fermitate orice informație eronată, apărută în ultima perioadă în spațiul public”, precizează reprezentanții instituției.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close