Un antreprenor român, premiat cu Medalia Parlamentului din Quebec

Omul de afaceri Tinel Timu, un canadian originar din Constanța, a primit, luna trecută, Medalia Adunării Naționale din Quebec, din partea deputatului Monique Sauvé.

Decorația poate fi acordată de președintele parlamentului provinciei sau de un deputat unor personalități quebecheze, canadiene sau străine, care merită aprecierea deputaților sau a populației provinciei. Monique Sauvé este deputat de Fabre, membră a Partidului Liberal din Quebec, și candidează pentru un nou mandat în Adunarea Națională la alegerile legislative din provincie, care se vor desfășura în 1 octombrie.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Monique Sauvé spune că și-a dorit foarte mult ca, înainte de încheierea actualei legislaturi, să-și arate aprecierea și recunoștința față de personalități din circumscripția sa, care o inspiră în fiecare zi și care s-au remarcat prin generozitatea și pasiunea cu care activează în comunitățile lor. „Tinel Timu este o forță a naturii, care mobilizează în jurul lui o întreagă rețea de cetățeni din circumscripția mea și nu numai. Toată comunitatea românească îl știe și-l recunoaște ca pe o persoană al cărui angajament este generos și al cărui patriotism este de-a dreptul contagios”.

Tinel Timu şi soția lui, Otilia, au plecat în Canada din Constanţa, în 1977, şi sunt acum proprietarii unuia dintre cele mai mari centre sportive din Quebec – Carrefour Multisports, din Laval.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close