Un avocat de origine română va fi noul ambasador al SUA la București

Preşedintele SUA l-a nominalizat, ieri, pe Adrian Zuckerman, un avocat din New Jersey, pentru postul de ambasador al acestei țări la Bucureşti.

Avocatul Adrian Zuckerman a fost admis în Baroul din New York în 1984 şi este partener în cadrul firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Anterior, a fost co-preşedinte pentru proprietăţi imobiliare şi servicii corporate la Epstein Becker & Green New York, și preşedinte pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler New York. A deţinut şi funcţia de judecător și mediator în cadrul Real Estate Board – New York.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Noul ambasador a emigrat în SUA din România la vârsta de zece ani şi vorbeşte fluent limba română. Are o diplomă de absolvire de la Massachusetts Institute of Technology (1979), iar diploma în drept este obţinută la New York Law School (1983). Potrivit Casei Albe, Adrian Zuckerman s-a implicat în acțiuni caritabile și educaționale și este membru în conducerea Kids Corp. şi în board-ul absolvenţilor Facultăţii de Drept din New York.

Conform procedurii, Adrian Zuckerman va fi audiat în Comisia pentru Relaţii Externe a Senatului SUA, iar dacă nominalizarea sa este aprobată, va fi supusă votului plenului Senatului.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close