Un fost director al PwC România se alătură echipei de consultanță Barin

Barin, companie de consultanță financiară și fiscală, a desemnat-o pe Valentina Radu ca Partener de Taxe. Profesionist cu peste un deceniu de experiență în domeniu, noul membru-cheie al echipei va avea rolul de a administra și dezvolta practica de taxe a companiei.

Cu o experiență de peste 11 ani în consultanță fiscală, ce acoperă deopotrivă fiscalitate internațională și românească, precum și specializare în aspecte de TVA, Valentina Radu (foto) s-a implicat într-o gamă largă de proiecte complexe, pentru corporații multinaționale și companii locale, inclusiv restructurări, scheme de optimizare fiscală, due diligence, reducerea costurilor de TVA, litigii fiscale, revizuiri fiscale și asistență pentru rambursarea de TVA.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În calitate de fost director al PwC România, Valentina Radu a participat la două dintre cele mai importante proceduri de infringement împotriva României la nivelul Comisiei Europene și a ajutat industria de leasing și piața de recuperare de creanțe să-și apere drepturile europene și să aplice corect legislația UE în domeniul TVA și contabilitate. Este membră a Camerei Consultanților Fiscali din România și absolventă a cursurilor de legislație europeană organizate de Chartered Institute of Taxation din Marea Britanie.

„Cred cu tărie că împreună putem dezvolta o practică puternică de consultanță fiscală și contabilă pe piața din România, capabilă să răspundă nevoilor curente ale investitorilor străini și locali de a fi rapizi, flexibili, prin împărtășirea unor cunoștințe complexe într-o formă simplă și concisă și, în același timp, păstrând o calitate ridicată a serviciilor integrate pe care le oferim”, declară Valentina Radu.

În prezent, Barin este condusă de doi parteneri și își menține tendința ascendentă în dezvoltare, prin adăugarea în portofoliu, în mod constant, de noi proiecte complexe și branduri de renume. „Valentina este un profesionist excepțional și are o pregătire de înaltă calitate, ceea ce-i conferă cea mai bună experiență în domeniul ei. Consider că deține combinația ideală de aptitudini tehnice și inteligență emoțională, calități necesare pentru un consultant de excepție. Împărtășim același stil de lucru și aceeași viziune și am încredere că desemnarea ei ca Partener de Taxe în cadrul Barin va consolida practica noastră de servicii de consultanță și va contribui la strategia de dezvoltare și planul de creștere susținută al companiei”, afirmă Anca Bogorin, fondator și Managing Partner al companiei.

DESPRE BARIN

Înfiinţată în iulie 2014, de profesionişti cu o îndelungată experienţă în domeniu, este o societate de consultanță financiară și fiscală ce oferă servicii la standarde internaționale, prin menținerea unei relații strânse cu persoanele de decizie din cadrul clienților săi.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close