Un lanț farmaceutic din Germania recrutează specialiști din România

Fischbach Apotheke, din Bremen, un oraș de aproape 600.000 de locuitori, din nordul Germaniei, are disponibile cinci posturi pentru farmaciști din România.

Pentru a lucra la Farmaciile Fischbach, limba germană este cel mai important criteriu de îndeplinit. Candidatul ideal ar trebui să dobândească nivelul B2, dar orice cunoscător at limbii germane, începând cu nivelul A2, este binvenit. Candidații mai puțin pregătiți vor primi un curs preplătit de germană, pe o perioadă de 1-3 luni, pentru a-și îmbunătăți calitățile lingvistice. Cea de-a doua cerință obligatorie este diploma de farmacist. Aceasta trebuie să fi fost obținută după 2007. Și farmaciștii cu diploma obținută înainte de anul aderării României la Uniunea Europeană pot fi acceptați, dar procesul este mai lung.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Oferta companiei, care are peste 40 de ani de activitate pe piața germană, include un salariu brut de 3.325 euro/lună, pentru 5-6 zile lucrătoare (40 de ore) pe săptămână. Angajatorul oferă sprijin pentru căutarea unui apartament în Bremen, dar și pentru încheierea asigurării medicale, deschiderea unui cont bancar și pentru alte formalități. În plus, după semnarea contractului, viitorii angajați pot primi un „împrumut” de 600 de euro, iar banii trebuie rambursați la finalul perioadei contractuale. Candidaturile pentru aceste posturi pot fi trimise aici.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close