Un lituanian este noul Country Manager al dezvoltatorului imobiliar Hanner România

Ca urmare a noii dinamici a portofoliului companiei și a evoluției echipei pe piața locală, Hanner România implementează schimbări de management și îl numește pe Mindaugas Valuckas în fruntea filialei din România.

Compania a finalizat recent vânzările pentru The Park, un proiect rezidențial cu 460 de apartamente, o investiție de peste 40 milioane de euro. Hanner a început lucrările de construcție pentru o dezvoltare imobiliară mixtă, alcătuită din patru monumente, clădiri noi și spații publice, într-un efort de restaurare și transformare a fostei fabrici de bere Grivița.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Investițiile Grupului Hanner în România se ridică la peste 100 de milioane de euro. Toate eforturile companiei se concentrează acum asupra proiectului de restaurare a fabricii de bere, denumit Fosta Fabrică, însă compania se află și în căutare de noi oportunități de investiții. Grupul Hanner este prezent pe piețe precum Lituania, Letonia, România, Ucraina, Rusia și Belarus. „Am intrat pe piața locală cu proiecte rezidențiale de mari dimensiuni. Pentru viitor avem în vedere proiecte imobiliare mixte, cu impact mare pentru comunitate, cu zone de co-working, spații comerciale și publice pe care vom continua să le administrăm și după finalizarea proiectului. Componenta rezidențială va fi în continuare prezentă. Există loc pentru inovație în domeniul imobiliar și planificăm crearea și exploatarea segmentelor de piață care nu sunt încă în centrul atenției pentru mulți dintre jucători, pentru a aduce o nouă viziune pentru un București care este mai mult decât pregătit să primească proiecte îndrăznețe și de calitate”, declară Mindaugas Valuckas.

Mindaugas Valuckas este în prezent CEO & Member of the Board Hanner Group OU, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Lituania, și are o experiență de peste 16 ani în Europa Centrală și de Est. Este un tânăr om de afaceri cu abilități antreprenoriale, care administrează o companie cu un portofoliu ce cuprinde active și dezvoltări estimate la peste un miliard de euro. Cariera sa în cadrul companiei Hanner a început acum 15 ani, imediat după absolvire. În 2009 a fost numit Member of the board Hanner AB, iar în 2013 a devenit CEO și Member of the board Hanner Group OU, grupul de companii Hanner. Este direct responsabil pentru toate activitățile companiei, cu focus pe proiectele din Letonia și România.

Silviu Grigorescu a făcut parte din echipa Hanner România mai bine de zece ani. A deținut funcția de director general mai bine de trei ani, perioadă în care s-a ocupat de implementarea tuturor aspectelor administrative ale proiectului The Park și a fazelor incipiente ale proiectului Fosta Fabrică, pentru realizarea tranzacției, obținerea autorizațiilor și selectarea echipelor. „Am câștigat o experiență valoroasă în domeniul imobiliar, alături de o echipă tânără și creativă. Sunt dornic să folosesc această experiență în noi proiecte personale și să activez în același timp ca membru al echipei Hanner România”, spune Silviu Grigorescu.

În vârstă de 34 de ani, Silviu Grigorescu a absolvit Universitatea Tehnică de Construcții în 2008, în limba engleză. Și-a completat studiile cu un Master în Dreptul Afacerilor și a dobândit experiență în Project Management, construcții și autorizare.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close