Un medic român se alătură celui mai mare centru privat de tratare a cancerului din California

Din septembrie, Dr. Sanda Morar, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, face parte dintr-un veritabil „dream team”: cel al The Oncology Institute of Hope and Innovation.

Dr. Morar și-a completat studiile printr-un rezidențiat la Ohio Valley Medical Center, urmat de o bursă la Allegheny Health Network, în Pittsburgh. Din cele aproape trei decenii de experiență, mai mult de 19 ani au fost petrecuți în domeniul oncologiei. Și-a construit o reputație de medic centrat pe pacienți, cu un interes deosebit în tratarea cancerului de sân, colon și ginecologic. Crede cu tărie în „educarea” pacienților săi. Consideră că educația este esențială pentru ca pacienții să-și poată gestiona propria asistență medicală.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Sanda Morar vine în echipa The Oncology Institute of Hope and Innovation după ce a lucrat la Morrison Cancer Center, în Nebraska. Înainte de asta, a fost director medical la Virginia Piper Cancer Institute, din cadrul Cambridge Medical Center, în Cambridge, Massachusetts, și președinte al Comitetului pentru Oncologie al institutului. Dr. Sanda Morar a condus, ca director, și Minnesota Oncology – un program în cadrul Cambridge Medical Center Cancer -, un rol în care a lucrat cu aproximativ 18 de pacienți pe zi, în paralel cu munca de cercetare. De asemenea, a făcut parte din echipa Mid-Illinois Hematology and Oncology Associates.

Înființat în 2007, The Oncology Institute of Hope and Innovation a servit peste 70.000 de pacienți, în 26 de locații din California de Sud, patru în Arizona și una în Nevada.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close