Un român a câştigat Marele Premiu la concursul „Korea Through the Lens, Video & Photography”

Daniel Iordan Teodorescu, ataşat administrativ la Ambasada României de la Seul, este câștigătorul concursului „Korea Through the Lens, Video & Photography”, organizat anual de Corea Image Communication Research Institute (CICI), organizaţie non-profit afiliată Ministerului sud-coreean al Afacerilor Externe.

Marele Premiu a fost acordat anul acesta fotografiei „View of Seoul”. La ediţia de anul trecut, o fotografie realizată de Daniel Teodorescu s-a clasat pe locul patru. Fotografia câștigătoare – o panoramă de noapte a capitalei Coreei de Sud – a fost realizată de pe o platformă de observare de pe Muntele Inwangsan.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Potrivit APDA, la cea de-a doua ediţie a concursului de fotografie au intrat în competiţie 264 de lucrări (foto şi video), realizate de autori din 21 de ţări, printre care SUA, Canada, Italia, Spania, Franţa, Israel, Africa de Sud, Indonezia, Irak şi România, iar 16 vor fi expuse la cea de-a noua ediţie anuală a Culture Communication Forum Night, ce va avea loc în 29 august, la hotelul Grand Hyatt din Seul.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close