Un român, ambasador al Academiei Ajax Amsterdam

După ce a fost, ani buni, singurul antrenor străin care a reușit să-și câștige un loc în cadrul celei mai puternice academii de fotbal din lume, George Ogăraru a devenit acum ambasadorul olandezilor de la Ajax Amsterdam în SUA.

„Anunț cu deosebită plăcere faptul că am devenit oficial ambasador pentru Ajax Amsterdam Coaching Academy. Alături de Sonny Siloy și ceilalți ambasadori, voi prezenta și pune în practică filosofia Academiei Ajax pe diferite continente ale lumii. În iunie, vom împărtăși know-how, timp de două săptămâni, în cadrul academiei din Salt Lake City”, a scris pe Facebook fostul internațional român.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

George Ogăraru a jucat pentru „lăncierii” din Amsterdam între 2006 și 2010, cu o întrerupere de un an, în care a fost împrumutat la Steaua, și și-a încheiat cariera la FC Sion, în Elveția. Cei de la Ajax i-au propus să revină în cadrul clubului și i-au oferit diverse roluri, la echipele de juniori și tineret. A fost antrenor secund la echipa de tineret, două sezoane, și „principal” la U18. Fostul internațional român, cu 11 prezențe sub tricolor, a antrenat și Universitatea Cluj, timp de un an, iar apoi a revenit la clubul olandez.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close