Un român, noul Chief Technology Officer la Orange Belgia

Ștefan Slavnicu va da curs unei noi provocări profesionale, ca Chief Technology Officer în cadrul Orange Belgia, din septembrie 2018.

Cariera lui Ștefan Slavnicu la Orange România a început acum 18 ani, ca Network Engineer, la scurt timp după ce a finalizat Orange Educational Program, în prima promoție a programului desfășurat la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, Universitatea Politehnică București.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

De-a lungul carierei sale în Orange, a avut diverse roluri și a coordonat mai multe echipe și proiecte cu impact semnificativ, iar din 2014 a fost numit Chief Technology Officer. A avut un rol-cheie în consolidarea poziției companiei ca lider al pieței locale de telecomunicații mobile, cu cea mai extinsă rețea 4G din țară. Totodată, împreună cu echipa sa, a jucat un rol esenţial în dezvoltarea şi menţinerea unei reţele performante, confirmată drept cea mai bună în această categorie de către auditori independenți.

În timpul mandatului său, Ștefan Slavnicu a condus o serie de programe importante de transformare strategică și operațională a rețelelor și a adus în premieră pe piața românească noi tehnologii, precum 4G +, VoLTE și VoWiFi. Alături de realizările din sfera comercială, în timpul mandatului său, departamentul tehnic al Orange România a fost implicat în proiecte de inovație, printre care dezvoltarea celui mai complex proiect de smart city din țară și a proiectelor de cercetare și dezvoltare pe tehnologia 5G. Între timp, Orange România a deschis procesul de recrutare pentru poziția de Chief Technology Officer.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close