Un român, printre marii câștigători la Huawei Next Image

Costin Mocanu a fost desemnat câștigător în două dintre cele șase categorii ale competiției Next Image, lansată de Huawei în țările din centrul, estul și nordul Europei.

Portretele realizate de el s-au clasat pe prima, respectiv a doua poziție în categoria „Faces”, iar în categoria „Hello, Life”, juriul i-a acordat primul loc. Fotografiile sale au fost alese dintr-un total de peste 67.600 de instantanee, realizate cu ajutorul telefonului mobil, înscrise în competiție de fotografi din peste 20 de țări. Fotografiile au primit, în total, aproape un milion de voturi. Costin va intra în posesia unor premii care constau în suma de 4.000 de euro, două laptopuri Matebook X și un smartphone Huawei P20 Pro. Cele două fotografii câștigătoare vor fi publicate în revista National Geographic.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Câștigătorii au fost aleși pe baza a trei caracteristici principale: valoarea artistică, unicitatea și calitatea imaginii. Juriul a fost format din șase profesioniști de renume, din diferite domenii artistice: Dominic Branco, fotograf oficial al National Geographic, Alex Lambrechts, fotograf certificat Leica, Tomasz Lazar, laureat al World Press Photo, Bobby Anwar, un renumit fotograf danez, și actrița Gal Gadot, plus Yanming Wang, președintele Huawei Consumer Business Group Huawei CEE & Nordic.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close