Un român va conduce activitatea Synevo pe cinci piețe din Europa de Est

Laurențiu Luca, director general Synevo România, furnizor de servicii medicale de laborator, a fost numit Managing Director pentru Europa de Sud-Est și va coordona activitatea lanțului de laboratoare medicale și centre de recoltare din România, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia și Georgia.

Din 2016, Laurențiu Luca este director general al Synevo România, liderul în diagnostic de laborator la nivel național, parte a diviziei Servicii de Diagnostic din Medicover. S-a alăturat companiei în 2010, ca director regional și pentru dezvoltare în regiunea Balcanilor, și a fost responsabil de dezvoltarea Synevo în Moldova, Serbia și Bulgaria. A absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța și deține un master în Administrarea Afacerilor de la The Open University, Marea Britanie.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Laboratorul Central Synevo, lansat în 2010, în apropiere de București, în urma unei investiții de aproape zece milioane de euro, a fost gândit încă de la început ca un hub regional. România devine astfel centrul activităților Synevo din Europa de Sud-Est. Sunt convins că putem contribui în continuare, prin serviciile de diagnostic avansat, disponibile în rețeaua noastră internațională, la îmbunătățirea diagnosticării diverselor patologii”, declară Laurențiu Luca.

Synevo România face parte din Medicover, administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 90 de centre de recoltare a probelor biologice și realizează peste 13 milioane de teste pe an.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close