Un spital din Suedia recrutează psihiatri din România – salariu lunar de 5.000 de euro

Spitalul public din regiunea Jönköping – la 322 de kilometri de capitala Suediei, Stockholm, și la 290 de cea a Danemarcei, Copenhaga – are mai multe posturi disponibile, pentru medici psihiatri, și așteaptă și specialiști din România.

Candidații trebuie să fie vorbitori de engleză, iar după un prim interviu în această limbă, pot fi invitați în Suedia, pentru a cunoaște regiunea și mediul de lucru.

Specialiștii selectați vor lucra într-o echipă multidisciplinară, cu alți medici psihiatri, asistente medicale, psihologi și asistenți medicali. Vor avea acces la cursuri de formare, în timpul programului de lucru, și vor avea posibilitatea de a combina activitatea clinică și cu cercetarea și activitatea academică. Spitalul asigură un curs intensiv, gratuit, de limbă suedeză, pentru medic și familia sa. După promovarea cursului de suedeză, medicii pot semna un contract permanent, pe un salariu care începe de la 5.000 de euro brut/lună.

Vor primi asistență pentru găsirea apartamentului, școlii și grădiniței, dacă este cazul, dar și cu mutarea și costurile de transport. Regiunea este conectată la cea mai extinsă rețea feroviară din Suedia. Există un tren direct către aeroportul internațional din Copenhaga. Procesul de recrutare se desfășoară prin intermediul agenției MediCarrera, cu sediul în Spania. Orice recomandare care duce la angajarea specialiștilor căutați poate aduce o recompensă de 300 de euro. Mai multe informații pot fi găsite aici.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close