Un târg de joburi pe stilul generației Z: peste 9.000 de oportunități de carieră, la Angajatori de TOP Virtual

Săptămâna viitoare, până pe 2 decembrie, are loc a 12-a ediție a târgului de joburi Angajatori de TOP Virtual, un proiect de recrutare online, ce reunește 160 de angajatori și 9.000 de oportunități de carieră, pe hipo.ro.

După primele două săptămâni de eveniment, cele mai vizitate standuri au fost: Bosch Service Solutions, Michelin, UniCredit Bank, Lidl, British American Tobacco, Groupe Renault, Coca-Cola HBC, Rewe – Penny Market, Kaufland și Ubisoft. Platforma a înregistrat, până acum, peste 381.739 de vizite.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Toamna aceasta au confirmat prezența peste 160 de companii din industrii diverse. Ele oferă oportunități de carieră atât candidaților cu profil tehnic, cât şi celor cu profil non-tehnic. Câteva dintre domeniile în care sunt deschise joburi sunt IT, FMCG, Servicii şi BPO, Retail, Inginerie, Servicii Financiare, Telecom, Consultanţă, Auto și Turism.

Principalul avantaj oferit de Angajatori de TOP Virtual este că evenimentul elimină barierele geografice și este accesibil tuturor, indiferent de oraşul în care locuiesc. În plus, un astfel de eveniment se diferențiază prin eficiența în procesul de aplicare. Candidaţii pot „vizita” rapid un stand sau altul şi pot aplica direct cu CV-ul completat pe Hipo.ro. Nu există costuri de transport sau cazare, iar cei care sunt în căutarea unui job pot accesa evenimentul din fața laptopului, indiferent de oră. Ei au acces la joburi şi din alte oraşe decât cel în care locuiesc, ceea ce se înseamnă accesibilitate la o plajă mai largă de oportunităţi de carieră şi șanse mai mari de a obţine un job dorit.

Având în vedere adaptabilitatea digitală nativă a tinerilor din generația Z, Angajatori de TOP Virtual poate fi apreciat ca un eveniment adresat lor. Felul în care tehnologia s-a integrat în viaţa lor reprezintă un avantaj în modul de accesare şi utilizare a platformei dedicate evenimentului. Nativi digital, tinerii ce aparțin generației Z sunt mai deschiși să participe la astfel de evenimente, iar pentru angajatori, platforma scoate în evidență brandul de companie și oferă posibilitatea companiilor să-și personalizeze profilul sau să activeze tehnologia VR de prezentare a sediului. Platforma este mobile friendly, ușor de accesat și navigat.

Ce presupune participarea la cel mai mare târg de joburi online? Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidaţii trebuie să-şi creeze un cont şi un CV pe site-ul hipo.ro. După logare, pot aplica la toate joburile de interes și au posibilitatea să facă o selecție precisă a posturilor la care vor să aplice. Filtrele de căutare afișează oportunitățile de carieră în funcție de domeniul și orașul de interes.

Câteva dintre companiile care participă la Angajatori de TOP Virtual sunt ABS Software Development, Adecco, Allianz Technology, Auchan, Automatic Data Processing (ADP), Băneasa Developments, BCR, Bertrandt, Bosch Service Solutions, British American Tobacco, Carrefour, Coca-Cola HBC, Computer Generated Solutions, Continental, DB Global Technology, DB Schenker GBS Bucharest, Dell, Deutsche Telekom Services Europe, DM Drogerie Markt, DXC Technology, Endava, Ericsson, Exiger, Federal-Mogul Motorparts, Finastra, First Bank, Flex, Genpact, Groupe Renault, Harman, Hella, Henkel, HP Inc, Intralinks, Kaufland, Kimball Elektronics, Lidl, London Stock Exchange Group, McDonald’s, MHP – A Porsche Company, Michelin, Microsoft, Molson Coors Global Business Services, Mood Media, Nokia, Orange România, P&G, PayPoint, Philip Morris International, Playtika, RapidSolution Software, Rewe – Penny Market, Rompetrol – KMG International, Cegedim Service Center, Societe General European Business Services, Teleperformance Greece, Teleperformance, TELUS International Europe, TELUS International Europe, Ubisoft, Unicredit Bank, Veeam Software, Verint, Visteon, Wipro Automotive Excellence Center și Wipro LTD.

Evenimentul poate fi accesat până duminică, 2 decembrie. Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite aici.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close