UniCredit Țiriac Bank: Singura bancă certificată Top Employers Europe

UniCredit Țiriac Bank a fost certificată Top Employers Europe 2013, de către Corporate Research Foundation (CRF), institut independent de cercetare a standardelor de resurse umane și condițiilor de lucru în companiile europene.

Anul trecut, UniCredit Țiriac Bank a fost prima și singura instituție financiar-bancară din România, care a obținut această acreditare, în plan internațional. Aceeași distincție a fost acordată și în 2013, de către CRF. În cadrul procesului de identificare și auditare a celor mai buni angajatori, banca a primit certificarea în paralel cu alte șapte subsidiare din UniCredit (Austria, Croația, Germania, Italia, Polonia, Rusia și Marea Britanie), ceea ce a contribuit la certificarea grupului financiar în rândul Top Employers Europe 2013, pentru al treilea an consecutiv, o premieră în istoricul activității CRF.

Certificarea din partea CRF plasează UniCredit Țiriac Bank printre angajatorii cu cele mai înalte standarde și practici de management al resurselor umane, la nivel european. UniCredit Țiriac Bank a parcurs un proces de cercetare și audit în care au fost evaluate cultura companiei, oportunități de carieră, training și dezvoltare, condițiile de lucru, beneficiile de bază și pachetul de beneficii secundare. Metodologia CRF Institute, în selectarea Top Employers, are la bază trei niveluri de evaluare: o cercetare complexă, bazată pe informații factuale, interviuri cu reprezentanții companiilor și o evaluare comparativă a companiilor participante. Metodologia este certificată de Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri din Olanda. Cercetarea este auditată de Grant Thorton, una dintre cele mai mari firme de audit din lume. „Certificarea primită de banca noastră, al doilea an la rând, are o valoare deosebită pentru noi, întrucât confirmă eforturile noastre susținute, de a crea și de a menține un mediu de lucru dinamic și performant. Rămânem orientați către dezvoltarea angajaților noștri și tindem către excelență, în toate ariile de activitate”, declară Alina Drăgan (foto), vicepreședinte executiv Resurse Umane, în cadrul UniCredit Țiriac Bank.

Despre UniCredit Țiriac Bank

Este parte a grupului UniCredit, bancă europeană de top, cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrala și de Est – peste 3.900 sucursale. În România, UniCredit Țiriac Bank este una dintre principalele instituții financiare și oferă servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. Banca deservește 591.000 de clienți, printr-o rețea de 208 sucursale. Grupul UniCredit este prezent pe piața din România și prin intermediul partenerilor UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) și UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

articol publicat în sb.business – ediția de primăvară 2013

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close