Unicul importator Volvo din România are un nou director executiv

Din februarie, Ionuț Lupu, ex-General Manager al Diviziei Comerciale în cadrul Honda Trading România, a preluat funcția de director executiv al EIT Forum Auto, reprezentantul oficial și unic importator Volvo pe piața autohtonă.

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniul vânzărilor de automobile, Ionuț Lupu este specializat pe segmentul de dezvoltare și creștere a business-ului, iar preluarea conducerii executive a Euro Inter Trade Corporation (EIT) vine ca o direcție firească în urma rezultatelor obținute în activitatea profesională.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Sunt încântat de acest nou capitol profesional și aștept cu mare interes demararea activităților alaturi de echipa EIT Corporation. Împreună, vom identifica noi oportunități de a ne menține în poziția de lider, de a ne crește perfomanțele și, cel mai important, de a continua să depășim așteptările clienților noștri. Am convingerea că noua structură va întări poziția EIT și percepția asupra autoturismelor marca Volvo pe piața din România”, declară Ionuț Lupu.

Pe lângă vasta experiență pe care o are în domeniul auto, Ionuț Lupu este licențiat în Științe Economice și absolvent a două programe de masterat – Management și Strategie, respectiv Comerț Exterior, dar și un program MBA Executive, dedicat persoanelor cu funcții de conducere. Parcursul său academic s-a derulat exclusiv în Franța și Marea Britanie. În sfera profesională, a ocupat poziții de management  în companii precum Dacia Commercial, Renault Commercial Roumanie sau Honda Trading Romania.

Euro Inter Trade Corporation (EIT Forum Auto) este reprezentantul oficial și unic importator Volvo pe piața din România și colaborează cu șase dealeri autorizați, din București, Constanța, Cluj, Timișoara și Iași.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close