Unilever: O româncă devine Country Managing Director pentru Ţările Baltice

Din 2 aprilie, Ana-Maria Pâslaru, director de marketing în cadrul Unilever South Central Europe (USCE), va prelua funcția de Country Managing Director pentru Țările Baltice, în cadrul Unilever.

Țările Baltice formează o enitate de business în regiunea Europa Centrală și de Est (CEE), regiune din care face parte și Unilever South Central Europe. Ana-Maria Pâslaru a ocupat funcția de director de marketing Home & Personal Care USCE & CEE Home Care din 2015. În această perioadă, a coordonat campanii naționale de impact pentru brandurile Dove, Dero, Clear, Rexona, Omo, Cif, Domestos, Savo, și a condus activitatea categoriilor de produse pentru îngrijirea locuinței din Europa Centrală și de Est. Și-a început cariera în Unilever în 2007, în rolul de management trainee, și a deținut mai multe funcții în departamentele de marketing și customer marketing.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În urma acestei promovări, Monica Tamaș, Senior Category Manager Laundry, va prelua funcția de Home and Personal Care Leader și se va alătura board-ului Unilever South Central Europe. Monica Tamaș s-a alăturat echipei Unilever în 2013, are 13 ani de experiență în marketing și a contribuit la construirea categoriilor de Home Care.

Unilever este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de alimente și produse de îngrijire personală, prezent în peste 190 de țări, cu 2,5 miliarde de consumatori în fiecare zi. Compania are 169.000 de angajați și a generat vânzări de 52,7 miliarde de euro în 2016. Peste jumătate (57 la sută) din business-ul companiei se desfășoară pe piețele emergente sau în curs de dezvoltare. Unilever are mai mult de 400 de branduri, inclusiv Persil, Dove, Knorr, Domestos, Hellmann, Lipton, Ben & Jerry, Magnum si Axe.

În regiunea din sud-centru, grupul Unilever desfăşoară operaţiuni pe pieţele produselor alimentare, de îngrijire personală şi de îngrijire a locuinţei, prin Unilever South Central Europe şi Unilever Romania. USCE, cu sediul în Bucureşti, coordonează operaţiunile de marketing şi vânzări din România, Bulgaria, Serbia și Muntenegru. Unilever Romania coordonează operaţiunile de pe platforma industrială de la Ploieşti.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close