Unilever South Central Europe are un nou director financiar

Din 1 octombrie, Cristian Ungureanu este noul director financiar în cadrul Unilever South Central Europe, în locul lui Jordi Aixandri.

Cristian Ungureanu face parte din echipa de conducere care coordonează operațiunile curente și strategia de afaceri pentru întreaga regiune. „Suntem încântați să avem un coleg cu nivelul de expertiză al lui Cristian. Experiența și spiritul antreprenorial vor aduce o valoare extraordinară și vor juca un rol important în realizarea ambițiilor de creștere pe care le avem pentru viitor”, declară James Simmons, Managing Director al Unilever South Central Europe.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cristian Ungureanu s-a alăturat echipei Unilever în martie 2018 și era responsabil de coordonarea activităților de integrare financiară în domeniul fuziunilor și achizițiilor din regiune. A deținut poziții de director financiar în cadrul MOL România și Bunge România, precum și în proiecte internaționale din cadrul BERD. Decizia de numire a sa a fost adoptată în urma promovării fostului director financiar al Unilever South Central Europe, Jordi Aixandri, în funcția de director general al departamentului Financiar din categoria deodorante, activitate coordonată de sediul Unilever din Londra.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close