Universitatea Babes-Bolyai, campioana României la fotbal universitar

Echipa de fotbal a Universității Babes-Bolyai (UBB) a câștigat, ieri, finala Campionatului național universitar de fotbal, după victoria cu 3-0 în fața reprezentanților Universității de Vest din Timișoara.

La finalul minutelor regulamentare de joc, studenții UBB au reușit să se impună cu scorul de 3-0 în fața campioanei ediției din 2017 și vor participa, la finalul lunii iulie, la turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Universitare Europene din Portugalia. Găzduit între 18 și 20 mai de Universitatea Politehnica din Timișoara, Campionatul național universitar de fotbal a aliniat la start opt echipe studențești: Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Universitatea Politehnica Bucureşti,  Universitatea Valahia din Târgoviște,  Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, Universitatea din Oradea,  Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea de Vest și Universitatea Politehnica Timişoara.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Antrenată de Septimiu Ormenișan, echipa UBB a fost formată din Sebastian Moroz, Andrei Iura, Cristian Paul, Mihai Onicaș, Mihai Kereki, Marius Ionescu, Horațiu Popa, Adrian Lupu, Adrian Micaș, Romario Rus, Adrian Șter, Sebastian Salcău, Iuliu Hațiegan, Sorin Acatrinei, Ioan Timiș, Răzvan Ititesc, Claudiu Rogozan și Rareș Takacs. Cel mai bun jucător al turneului a fost declarat Adrian Micaș, iar titlul de cel mai bun portar a revenit tot echipei UBB, prin Sebastian Moroz.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close