UPC își mută sediul central în clădirea The Bridge 2

Forte Partners, dezvoltatorul proiectului de birouri The Bridge, semnează un contract de închiriere cu UPC România, parte a grupului Liberty Global, cea mai mare companie internațională de comunicații prin cablu.

Forte Partners a închiriat aproape 6.000 de metri pătrați din clădirea The Bridge 2 către UPC România. Noul birou UPC România va fi sediul central al companiei și va duce la consolidarea operațiunilor din două locații, sediul din Nordului și cel din Sema Park, din 2019.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Căutăm întotdeauna soluții optime pentru echipa noastră, iar selectarea proiectului The Bridge este o alegere naturală, având în vedere standardele de calitate și de sustenabilitate implementate în aceste spații de birouri de Forte Partners. Ne bucurăm să inaugurăm, în 2019, noul sediu central, cu facilități excelente pentru angajații noștri, într-un concept modern, ce va permite consolidarea sediilor noastre din București. Organizarea dinamică a noului spațiu susține și cultura noastră organizațională și facilitează schimbul de experiență și conectarea echipelor”, declară Cristian Osadczuk, director financiar UPC România.

Tranzacția a fost realizată cu sprijinul companiei de consultanță imobiliară Colliers International România, care administrează proiectul The Bridge. „UPC România este al treilea chiriaș important pe care îl avem în clădirile The Bridge, după ce anul trecut am reușit să realizăm două dintre cele mai importante tranzacții de închiriere de pe piață. Este o dovadă a capacității noastre de a deservi clienții pe măsura așteptărilor lor, dar și o confirmare a faptului că România oferă contextul necesar pentru ca marile companii multinaționale să-și extindă și să-și consolideze activitățile”, afirmă Geo Mărgescu, CEO și co-fondator Forte Partners.

Proiectul de birouri The Bridge, dezvoltat de Forte Partners, a primit recent certificarea LEED Platinum, cu cel mai ridicat scor de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), acordat de US Green Building Council (USGBC) unei proprietăți din România. Clădirea The Bridge 2, cu o suprafață închiriabilă de 21.000 mp, este în construcție și va fi finalizată în trimestrul al IV-lea al acestui an.

UPC România oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit și analogică), Internet în bandă largă și telefonie, prin intermediul unor rețele superioare și prin platforme inovatoare de tehnologie. UPC România deține peste 1,3 milioane de clienți și a marcat mai multe premiere pe piața digitală din România. Forte Partners, fondat în 2014, este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de pe piață. Compania a dezvoltat un portofoliu de proiecte în valoare de peste 200 de milioane de euro, în sectorul de birouri și în cel rezidențial.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close