UPC România are un nou director al diviziei Business

Din 1 martie, Marius Motofei-Radu, în prezent Head of UPC CEE B2B Product & Marcom, va prelua funcţia de Director al diviziei Business a UPC România. Îl va înlocui pe Bogdan Nițu, care a plecat din echipa UPC la începutul lunii februarie.

Marius Motofei-Radu va fi responsabil pentru dezvoltarea și implementarea strategiei comerciale a diviziei B2B a UPC România. „Sunt sigur că experiența profesională de peste 15 ani, cunoașterea business-ului și a echipei UPC, precum și perspectiva sa strategică, vor fi atuuri importante în dezvoltarea continuă a diviziei noastre B2B, divizie care deja se bucură de o performanță excelentă”, declară Robert Redeleanu, CEO UPC România & UPC Ungaria.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Marius Motofei-Radu s-a alăturat echipei B2B a UPC România în 2012, ca manager Dezvoltare Produse, iar din 2017 a preluat responsabilitate a diviziilor Product & Marcom B2B pentru întreaga regiune CEE (România, Polonia, Ungaria, Cehia & Slovacia). Înainte de a se alătura echipei UPC, a fost director de vânzări la Corporater Norvegia, director de vânzări la Matricia Solution și CEMEA Development Manager în cadrul Grupului Gecad Technologies. Este absolvent MBA al Ottawa University, cu dublă specializare, în marketing și finanțe.

UPC Business oferă soluții complexe de comunicații pentru companiile care doresc conexiuni stabile de mare viteză, în mai multe localităţi sau în mai multe sedii din același oraș. Rețeaua sa acoperă cele mai importante orașe din România, inclusiv București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Iași.  Portofoliul companiei acoperă toate segmentele de piață, de la companii mici și mijlocii până la companii naționale și multinaționale. Soluțiile de comunicații se adresează și verticalelor specifice de piață, precum sectorul bancar, industria hotelieră, transporturi, distribuție și logistică, educație sau administrație publică.

UPC furnizează servicii de internet, date, securitate, cloud, voce, video și alte servicii pentru mediul de afaceri. Divizia UPC Business este prezentă în 12 țări din Europa: Olanda, Austria, Belgia, Marea Britanie, Germania, Elveția, Irlanda, Polonia, Cehia, Slovacia, România și Ungaria.

 

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close