Veeam Software vrea să ajungă la o echipă de 500 de oameni, până la sfârșitul lui 2018

Furnizorul de soluții care asigură disponibilitatea și recuperarea datelor (Availability for the Always-On Enterprise) a depășit pragul de 350 angajați, în centrul său din București.

Deschis la sfârșitul anului 2015, centrul răspunde nevoilor în creștere ale ecosistemului Veeam de clienți și parteneri, aflat în plină creștere la nivel mondial, și este una dintre cele mai mari filiale Veeam din Europa. Centrul din București vine în completarea celor peste 30 de filiale Veeam din lume, printre care se numără și sediul central global al Veeam din Baar, Elveția, și susține ritmul susținut de creștere a companiei.

Compania plănuiește să-și crească prezența în următorii ani, pentru a spijini operațiunile internaționale în dezvoltare ale Veeam, și își propune să-și extindă echipa locală la 500 de angajați,  până la sfârșitul anului 2018, în domenii precum vânzări, suport tehnic, financiar și marketing. Posturile disponibile sunt destinate atât profesioniștilor cu experiență, cât și celor aflați la început de carieră. „Centrul Veeam din București a devenit unul dintre centrele de afaceri-cheie care susține activitățile noastre globale. Echipa noastră continuă să se extindă rapid, iar anul acesta a înregistrat o creștere de 20 la sută. Suntem, fără îndoială, pe cale să ne îndeplinim obiectivele de angajare pentru 2017 și 2018, în timp ce Veeam își continuă dezvoltarea”, spune Andrei Romanescu, director general Veeam Software.

Activitățile noastre au un impact direct în viața oamenilor, iar asta ne inspiră în fiecare zi – facem parte dintr-o echipă ale cărei soluții de Disponibilitate a Datelor sunt utilizate de majoritatea companiilor Fortune 500 și livrează experiențe digitale de viață, bogate și lipsite de întreruperi.

Andrei Romanescu

Director general @ Veeam Software

Veeam a înregistrat o creștere exponențială în ultimele 12 luni și preia rapid din cota de piață a furnizorilor cu vechime. În Gartner’s Backup & Recovery Marketshare Report 2016,  Veeam ocupă locul al patrulea la nivel global, cu o creștere de 27 la sută față de anul precedent, și depășește marii furnizorii tradiționali de soluții de recuperare a datelor, care s-au menținut la același nivel sau au înregistrat o creștere mică. În IDC’s Software Tracker, Data Protection 2016,  Veeam este poziționat printre primii patru furnizori.

Înființată în 2006, Veeam are peste 51.000 de ProPartners și peste 267.500 de clienți. Sediul central este în Baar, Elveția, iar compania are peste 30 de birouri în întreaga lume.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close