VIAVI Solutions recrutează 120 de specialiști IT în centrul de excelență R&D deschis în București

Prin deschiderea biroului din centrul de afaceri Oregon Park, VIAVI Solutions vrea să fie mai aproape de clienții-cheie ce activează în sectorul tehnologic în continuă dezvoltare din Europa.

Compania își propune să angajeze circa 120 candidați calificați, specializați în domeniul IT&C și cel al testării, monitorizării și optimizării rețelelor. „Bucureștiul a reprezentat o alegere firească pentru deschiderea noului centru R&D VIAVI. În acest fel, vom reuși să menținem legături strânse cu clienții noștri din această regiune și plănuim să ne consolidăm prezența aici pe viitor. VIAVI este lider în domeniul testării și optimizării rețelelor, și ajută furnizorii de servicii de comunicații să facă tranziția de la sistemele tradiționale la infrastructura de mâine. Anticipăm că resursele disponibile în București – acest hub tehnologic în continuă dezvoltare – vor spori statutul nostru de lideri, precum și succesul clienților noștri”, declară Oleg Khaykin, președinte și CEO VIAVI Solutions.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În 2017, regiunea Europei Centrale și de Est (CEE) a cunoscut o creștere cu 34 la sută a infrastructurii cloud IT, a doua cea mai rapidă creștere din lume, potrivit companiei IDC. Chiar dacă operatorii telecom din Europa de Est au înregistrat o creștere a profitului în ultima vreme, în special datorită cererii crescute pentru smartphone-uri, încă au nevoie de strategii și soluții pentru a reduce cheltuielile de capital și operaționale – similar cu furnizorii de servicii din întreaga lume. VIAVI oferă instrumente de optimizare și tehnologii ce ajută furnizorii de servicii și companiile tip Enterprise să reducă complexitatea și să sporească eficiența, dar și să îmbunătățească, în același timp, calitatea serviciilor.

Posturile disponibile acum în România pot fi găsite aici.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close