VIDEO. Adecco recrutează un CEO pentru o lună

Programul „CEO pentru o lună” le oferă tinerilor şansa de a-şi dezvolta abilităţile profesionale și de a acumula o experienţă profesională unică. Ajuns la a patra ediţie, programul reprezintă o oportunitate unică pentru candidații ambițioși de a-și crește șansele de angajare ca asistenți ai liderilor Adecco Group şi de a câștiga o importantă experiență profesională.

Cel mai important furnizor mondial de soluții de forță de muncă oferă, pentru 49 de candidați ambițioși din întreaga lume, posibilitatea de a lucra cu managementul Adecco Group din țara lor de reședință. Unul dintre participanți va fi selectat în continuare pentru a lucra alături de CEO-ul Adecco Group, Alain Dehaze. Programul ajută tinerii să-și crească șansele de angajare și de dezvoltare a carierei, printr-un program de training eficient, bazat pe muncă. În 2016, programul a atras peste 54.000 de aplicații. „Programul Way to Work ilustrează perfect țelul Grupului Adecco de a oferi oportunități tinerilor și de a-i ajuta să prospere muncind. Programul vizează în mod specific candidații ambițioși, cărora le oferă o oportunitate unică, pentru că viitorul nostru depinde de aptitudinile, încrederea şi experienţa tinerilor de astazi. Avem o responsabilitate comună să-i ajutăm să îşi contruiască o carieră prin formare şi orientare profesională, dar, mai ales, prin oferirea de oportunităţi de angajare. Asta înseamnă CEO for One Month”, declară Florin Godean, CEO Adecco România.

Candidații pot găsi mai multe informaţii despre această iniţiativă și se pot înscrie aici. După primele etape de screening şi testări a aplicanţilor, vor urma o serie de interviuri cu experții Adecco din țările participante. Poziția include un salariu suficient pentru a sprijini educația și dezvoltarea cu succes a candidatului. Pe parcursul perioadei petrecute alături de directorii executivi ai Grupului Adecco, candidații selectați din fiecare țară vor beneficia de training, îndumări pentru dezvoltarea în carieră şi oportunități profesionale.

Grupul Adecco a lansat Adecco Way to Work în 2013, pentru a combate șomajul în rândul tinerilor și deficitul lor de competențe relevante, pentru a dezvolta capacitatea de inserție profesională a tinerilor și pentru a-i ajuta să pătrundă pe piața muncii. Prin programul Way to Work, Grupul Adecco oferă tinerilor stagii de internship și de ucenicie (peste 10.500, între 2015 și 2016), de orientare în carieră și de formare profesională, precum și o șansă de a fi CEO pentru o lună al companiei.

DESPRE GRUPUL ADECCO & ADECCO ROMÂNIA

Grupul Adecco este principalul furnizor mondial de soluții de forță de muncă. În fiecare an, în jur de 700.000 de oameni din întreaga lume primesc, din partea Adecco, oportunități de angajare. Serviciile oferite fac parte din categoria mai largă a angajărilor temporare, angajărilor permanente, schimbarea domeniului de activitate, dezvoltare a angajaților și outsourcing și consultanță. Grupul Adecco este o companie din topul Fortune 500 Global, cu sediul în Zurich, Elveția, cu mai mult de 33.000 de angajați și circa 5.100 de sucursale în 60 de țări și teritorii din întreaga lume. Adecco Group AG este listată la bursa de valori elvețiană.

Adecco România este cel mai mare jucător local din domeniul resurselor umane, cu o cotă de piață de aproximativ 30 la sută și cu o cifră de afaceri de peste 70 de milioane de euro, în 2015. Adecco România gestionează peste 8.500 de persoane angajate temporar, are o bază de date cu peste 600.000 de candidați și deservește zilnic peste 500 de clienți. Echipa Adecco numără în România 200 de persoane, iar serviciile oferite acoperă o plajă largă, de la recrutare și selecție, la outsourcing, recrutare în masă, dar și outplacement și training.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close