VIDEO. Centrul de servicii al SG EBS a atins borna 1.000 de salariați. Primul angajat este încă în companie.

Actualul Financial Reporting Manager al companiei Société Générale European Business Services este omul în jurul căruia s-a format echipa din București a furnizorului de servicii profesionale în finanțe, achiziții, resurse umane, KYC și IT, pentru grupul Société Générale.

Camelia Stroe a început să lucreze la Société Générale European Business Services în februarie 2011, după aproape trei ani ca auditor la Mazars. De atunci, a preluat mai multe responsabilități, în cadrul departamentului financiar: Financial Controller (2011-2012), Financial Reporting Supervisor (2012-2013), Deputy Head of Financial Reporting Department (2013- 2014), Head of Financial Controlling Department (2014-2016) și, din mai 2016, Financial Reporting Manager. „Société Générale înseamnă pentru mine mulți oameni frumoși, pasionați de meserie și dornici să se dezvolte în permanență. M-am identificat astfel cu ei și m-am regăsit în acest mediu care încurajează libertatea de gândire și de exprimare”, mărturisește Camelia Stroe.

 

Fondată în 2011, ca centru de servicii pentru grupul Société Générale, Société Générale European Business Services a înregistrat o creștere medie de 50 la sută, de la an la an, după ce a adăugat noi servicii în portofoliu și a mărit constant numărul de angajați. De la începutul anului, a angajat în jur de 150-200 de persoane, și va mai crește numărul angajaților cu până la zece la sută, până la final de an.

Compania caută specialiști pentru toate segmentele pe care le acoperă, de la servicii financiare și IT, la resurse umane și back office. Posturile disponibile în acest moment pot fi găsite aici. Dintre cei 1.000 de angajați ai centrului, 35 la sută sunt responsabili de zona de servicii financiare, 20 la sută de serviciile de HR și servicii partajate, iar mai mult de 30 la sută sunt specializați în servicii de IT.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close