VIDEO. CEZ: Uniforme „Made in Romania”, pentru angajații din Centrele de Relații cu Clienții

Grupul CEZ în România a lansat colecția de vestimentație profesională made-to-measure, pentru angajații din Centrele de Relații cu Clienții, în contextul unui proces mai amplu de modernizare și reorganizare a acestora.

CEZ a dezvoltat acest proiect împreună cu doi dintre cei mai apreciați specialiști în domeniu, care conduc două companii locale, cunoscute ca repere în crearea de îmbrăcăminte profesională made-to-measure: Iulia Radu, CEO Depot 96, și Ionuț Marin, CEO Viggo.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Iulia Radu este recunoscută pentru dezvoltarea de vestimentație profesională pentru companii și instituții educaționale (Complexul Educațional Lauder Reut București), iar brandul Viggo este recunoscut drept partener oficial al „naționalei” de fotbal. „Proiectul a fost inspirat de colegii noștri din Centrele de Relații cu Clienții, cei care iau contact cu nevoile clienților noștri, din energia și devotamentul lor de a găsi cele mai bune soluții, zi de zi. Noua vestimentație reprezintă un instrument de adaptare la nevoile clienților. Este o nouă modalitate de a începe un dialog cu ei, cu privire la valorile și specificul companiei”, declară Martin Zmelik, Country Manager Grupul CEZ în România.

Parte din strategia de dezvoltare a relației cu clienții Grupului, proiectul este justificat de mai multe cercetări internaționale, ce arată că vestimentația unitară a angajaților din centrele de relații cu clienții influențează pozitiv imaginea companiei. Ținutele sunt personalizate cu însemnele companiei și cu motive tradiționale oltenești. Angajații au luat parte la procesul de design și au avut posibilitatea de a alege motivul tradițional și diverse elemente ale uniformei. Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate și au fost alese în funcție de specificul activității angajaților din Centrele de Relații cu Clienții.

Modernizarea Centrelor de Relații cu Clienții CEZ presupune împărțirea lor în trei zone de interes (Vânzări, Gestiune clienți și Distribuția energiei electrice), în funcție de specificul solicitărilor din partea clienților, și implementarea unui sistem de feedback, pentru îmbunătățirea fluxului de informații primite de la clienți cu privire la activitatea Grupului în România.

DESPRE GRUPUL CEZ ÎN ROMÂNIA

Grupul CEZ în România este reprezentat prin opt companii – Distribuție Energie Oltenia, CEZ România, CEZ Vânzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development și TMK Hydroenergy Power. Grupul CEZ este prezent pe piața românească din 2005, după preluarea companiei de distribuție a energiei electrice Electrica Oltenia. După procesul de separare a activităților, încheiat în 2007, Distribuție Energie Oltenia (fosta CEZ Distribuție) asigură alimentarea cu energie electrică în Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea. CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, dar și furnizor de gaze naturale, cu peste 1,4 milioane de clienți casnici și industriali.

Grupul CEZ deține în România și cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, în zonă Dobrogea, la Fântânele, Cogealac și Gradina. Parcul Eolian a însemnat o investiție de 1,1 miliarde euro și conține 240 de turbine eoliene, cu o putere totală instalată de 600 MW. Din 2011, Grupul CEZ în România deține în portofoliul său și sistemul hidroenergetic de lângă Reșița, format din patru microhidrocentrale și amenajările hidro aferente de la Trei Ape, Gozna, Valiug și Secu.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close