VIDEO. Cluj-Napoca: Fondatorul AROBS predă cursuri de antreprenoriat, la Universitatea Tehnică

Voicu Oprean, fondator și CEO al companiei AROBS Transilvania Software, susține la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) un curs de antreprenoriat, adresat studenților din anul al IV-lea, de la Facultatea de Automatică și Calculatoare.

Cursul susținut de antreprenorul clujean este organizat săptămânal. Va fi un curs practic, în timpul căruia studenții vor învăța cum să ajungă de la idee la produs (cum se fac studiile de piață, canale de distribuție, modele de business). „Să scrii cod este doar una dintre abilitățile pe care trebuie să le ai ca programator. Pentru a fi, însă, un specialist complet, trebuie să înțelegi proiectul la care lucrezi dincolo de cod, trebuie să îl vezi în ansamblu și să îi anticipezi impactul”, afirmă Voicu Oprean.

Fondatorul AROBS este convins că viitorul aparține tehnologiei, iar noi avem responsabilitatea să creăm soluții care să facă lumea mai bună, pornind de la nevoile reale ale oamenilor. „Nu vei ajunge niciodată un Elon Musk dacă nu vei învăța să vezi în viitor, să anticipezi nevoile societății peste 5-10 ani și, prin urmare, să dezvolți soluții care să aparțină acelei lumi. De aceea am acceptat invitația UTCN de a susține un curs de antreprenoriat, în cadrul căruia studenții vor învăța să vadă în viitor, ca să știe ce au de făcut pentru următoarele generații. Cursul are loc în fiecare luni, de la ora 16, iar eu m-aș bucura să fiu provocat cu cât mai multe întrebări și chiar să mentorez un grup de studenți, care vor să aducă la viață o idee distruptivă. Dragi studenți, vă aștept la curs! Vă promit că nu veți dormi, chiar dacă ne vom întâlni la finalul zilei. 🙂 Și haideți să ne punem pe treabă și chiar să facem ca Clujul să merite apelativul de Silicon Valley”, este mesajul omului de afaceri pentru studenții clujeni.

Compania condusă de Voicu Oprean are 640 de angajați, în șase centre naționale, și a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de peste 23 de milioane de euro, la nivel de grup. AROBS este prezentă pe piața de IT de 19 ani și are birouri de servicii și în Ungaria, Republica Moldova și Indonezia.

https://www.facebook.com/voicu.oprean/videos/1631944700188064/

Dacă eşti antreprenor de mic, când eşti mare numa’ te joci! De ce le este teamă noilor generaţii de „creatori de viitor”?

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close