VIDEO. Clujenii de la Betfair au cele mai frumoase birouri din România

Inițiativa CBRE, pusă în practică în parteneriat cu Skanska, unul din cei mai importanți constructori și dezvoltatori imobiliari din lume, de a descoperi cele mai interesante spații de birouri din România, a ajuns la final.

Marele premiu The Most Office a ajuns la compania Betfair Development România, care și-a adjudecat și Popular Award și Young Spirit Award. Lowe și Theta au primit Trofeul Glamour Award, Johnson & Johnson are cele mai „Cosy” birouri, NTT Data a câștigat High-Tech Award, iar Studio Insign s-a impus la categoria „Boutique”. Telus a primit un premiu special, Innovative Offices Award, pentru cea mai creativă utilizare a birourilor ca mediu de comunicare corporate. The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) – o organizație britanică înființată în Marea Britanie acum peste 150 de ani, cu filiale în toată lumea, care reunește cei mai prestigioși experți în evaluare și în toate sectoarele din real estate – a acordat un premiu special, Sustainability Award, pentru birourile Carrefour. „Fără implicarea entuziastă a participanților, The Most Office ar fi rămas doar o idee frumoasă. Suntem nerăbdători să descoperim noi birouri spectaculoase, cu ocazia următoarei ediții”, declară Diana Nanu, Head of Operations, Legal & Compliance CBRE România, coordonatorul The Most Office.

The Most Office a fost organizat de CBRE România și Skanska România, și s-a desfășurat pe parcursul a șase luni. 34 de companii s-au înscris în competiția pentru cele șase premii de categorie ale concursului și pentru Marele Premiu. Din juriu au făcut parte Amalia Sterescu, Senior Consultant în afaceri și expert în comunicare publică, Bruno Adreșoiu, arhitect, fondator Igloo, prof. univ. Ion Anghel, membru RICS, director al Departamentului de Evaluare din ASE, lector univ. dr. Crina Rădulescu, prodecan al Facultății de Administrație Publică, SNSPA, și avocatul Alexandru Reff, Managing Partner, Reff și Asociații. The Most Office a luat în calcul și voturile echipei de studenți și proaspăt absolvenți de facultăți, participanți la programul de internship CBRE Junior Academy. Trofeele The Most Office au fost realizate de Raluca Nedelcu, artist plastic și asist. univ. la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu.

DESPRE CBRE GROUP, INC.

Cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Are mai mult de 70.000 de angajați (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii și chiriașii, prin cele peste 400 de birouri, din întreaga lume. CBRE oferă consultanță strategică și executorie pentru vânzarea sau închirierea proprietăților, servicii corporate, administrarea proprietăților, management de proiect, bancare ipotecare, evaluare, servicii de consultanță pentru dezvoltări imobiliare, de administrare a investițiilor și de cercetare și consultanță.

DESPRE SKANSKA ROMÂNIA & SKANSKA COMMERCIAL DEVELOPMENT EUROPE

Este un dezvoltator și constructor de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile creșterii economice și stimulării afacerilor. Și-a început activitatea în România, în 2011, și face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții. Skanska Commercial Development Europe dezvoltă clădiri de birouri, proiecte logistice și comerciale. Operațiunile sale sunt concentrate în marile zone metropolitane din Cehia, Ungaria, România și Polonia.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close