VIDEO. E.ON recrutează absolvenți, prin programul GraduatE.ON

Construit pentru a veni în sprijinul tinerilor dornici de a începe o carieră în domeniul energiei, programul lansat de E.ON se adresează studenţilor din ani terminali şi absolvenţilor de studii tehnice, economice sau de resurse umane.

Timp de doi ani, tinerii au posibilitatea de a dobândi gradual experienţă prin parcurgerea a 4-6 stagii, în diferite departamente ale companiilor E.ON din România. La final, au ocazia să identifice mai uşor, în concordanţă cu propriile abilităţi şi aşteptări, oportunităţile profesionale din cadrul Grupului.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Prin acest program, au fost angajaţi, pe parcursul a 12 ani, peste 120 de tineri, dintre care mai mult de jumătate au ajuns în poziții de specialiști sau de coordonare. „Programul a apărut din preocuparea noastră de a sprijini în mod real tinerii care, imediat după terminarea studiilor, sunt în căutarea unor experienţe valoroase, care să pună bazele carierei lor profesionale. Ne bucurăm că a devenit o tradiţie şi, mai mult, că în fiecare an interesul pentru acest program este tot mai mare, iar feedback-ul colegilor deja angajaţi despre felul în care GraduatE.ON răspunde nevoilor lor, la momentul de început al carierei, este unul foarte bun”, declară Ana-Maria Matei, director general adjunct E.ON România şi iniţiator al proiectului.

Pentru anul în curs, sunt disponibile 16 poziţii pentru tinerii din centrele universitare din Târgu Mureş, Bucureşti, Iaşi, Sibiu, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău, Suceava, Arad, Braşov, Oradea şi Ploieşti. Procesul de selecţie durează până în iulie, iar primul pas este încărcarea CV-ului pe platforma de recrutare a companiei E.ON, până în 8 mai. Mai multe detalii despre GraduatE.ON şi despre poziţiile disponibile pot fi găsite aici.

DESPRE E.ON

Grupul german E.ON a intrat în România în 2005, când a preluat fostele societăţi de stat din domeniul gazelor naturale şi energiei electrice. Companiile din structura grupului operează o reţea de distribuţie a gazelor naturale în lungime de peste 22.000 km, respectiv o reţea de distribuţie a energiei electrice de peste 81.000 km, şi deservesc circa 3,1 milioane de clienţi din 20 de judeţe (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău). De la intrarea pe piaţa locală, E.ON a investit circa 1,5 miliarde de euro, în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate, şi a virat către stat 1,9 miliarde de euro, sub formă de impozite şi taxe.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close