VIDEO. Let’s Do It, Romania! recrutează voluntari

Cea mai mare comunitate de voluntari din România are nevoie de „Doeri” pasionați, pentru departamentul IT și pentru cel de relația cu autoritățile.

Peste 8,5 milioane de ore de voluntariat au fost investite, la nivel național, în organizarea proiectului Let’s Do It, Romania!, iar echipa de organizare este, la nivel național, de mărimea unei corporații: peste 2.500 de voluntari. Asociația se bucură de susținerea mediului corporate: peste 400 de companii s-au implicat activ, cu voluntari și resurse, în campaniile Let’s Do It, Romania! Jumătate dintre voluntarii organizației (550.000) sunt elevi, care au fost implicați atât în Ziua de Curățenie Națională, cât și în training-uri eco, desfășurate în școli.

Voluntari IT

Posturi desponibile: 4

Voluntarii selectați vor putea să dezvolte aplicații web în JS, NodeJs sau AngularJs, trebuie să aibă o atitudine proactivă și disponibilitatea de a lucra 6-8 ore pe săptămână. Ei sunt așteptați să pună umărul la dezvoltarea celui mai ambițios proiect de mediu, care aduce în prim-plan voluntariatul digital.

Responsabilități

Persoanele selectate vor dezvolta funcționalități ale aplicației open-source Let’s Do It, Romania!, vor găsi soluții pentru îmbunătățirea gradului de 50 la sută de zone curățate, prin intermediul aplicației, vor participa în procesul de Design Thinking, pentru o îmbunătățire constantă a aplicației, și vor crea module ce vor fi folosite de peste 150 de țări, cu ocazia World Clean Up Day.

Beneficii

Pe lângă faptul că vor contribui la aplicația ce va fi folosită de cinci la sută din populația lumii (peste 380 de milioane de voluntari), pe 15 septembrie 2018, pentru a curăța planeta, voluntarii vor participa la cursuri de formare utile, teambuilding-uri sau workshop-uri. Vor avea un program de lucru flexibil, vor interacționa cu specialiști din diverse domenii, vor putea veni cu idei și le vor vedea puse în practică. Cei care au nevoie vor primi adeverință de practică, din care să reiasă activitatea desfășurată. Vor lucra alături de un colectiv tânăr și dinamic, care schimbă fața României.

Cei interesați de această poziție sunt invitați să trimită CV-ul la recrutare@letsdoitromania.ro, cu mențiunea „Voluntar IT”, până pe 31 martie.

Voluntari Relația cu autoritățile

Posturi disponibile: 3

Persoanele „serioase, organizate, cu foarte bune abilități de comunicare”, care au o atitudine proactivă și disponibilitatea de a lucra 6-8 ore pe săptămână, și își doresc să capete experiență în domeniul protecției mediului și în gestionarea relațiilor cu autoritățile publice locale, sunt așteptate în echipa Let’s Do It, Romania!.

Responsabilități

Voluntarii vor menține relația cu autoritățile., vor gestiona baza de date cu raportările către autoritățile publice locale și vor întocmi periodic rapoarte.

Beneficii

Vor învăța lucruri utile despre modul de relaționare cu autoritățile publice locale și vor înțelege din practică ce înseamnă această poziție, vor dobândi noi abilități de comunicare, vor participa la cursuri de formare utile, teambuilding-uri sau workshop-uri, și vor interacționa cu specialiști din diverse domenii. Vor avea un program de lucru flexibil, vor interacționa cu specialiști din diverse domenii, vor putea veni cu idei și vor putea să le vadă puse în practică. Cei care au nevoie vor primi adeverință de practică, din care să reiasă activitatea desfășurată.

Persoanele interesate de aceasta poziție trebuie să trimită, până pe 31 martie, CV-ul și o scrisoare de intenție, la adresa: recrutare@letsdoitromania.ro, cu subiectul „Voluntar Relația cu Autoritățile”.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close