VIDEO. Mercedes-Benz a certificat primul Centru de Excelență în Tinichigerie & Vopsitorie din România

Autoklass Center Chitila este primul centru autorizat Mercedes-Benz din România care a primit, în ianuarie 2018, certificarea de „Centru de Excelență Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie”, după un proces de atestare care a durat aproximativ 12 luni.

Programul „Centru de Excelență Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie” a prevăzut investiții considerabile în echipamentele de cea mai nouă generație și în școlarizarea personalului, pentru utilizarea în mod profesionist a acestor echipamente, audit al reparațiilor și consultanță din partea specialiștilor Daimler, pentru efectuarea lucrărilor de service strict la standardul producătorului, procese de service optimizate la standardele consacrate Daimler, auditare constantă pentru menținerea standardelor de exigență și consiliere personalizată din partea experților Mercedes-Benz România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Printre echipamentele de specialitate ale Autoklass Chitila, care deservesc acum lucrările de service prestate, se numără un stand de îndreptare caroserii Celette Sevenne, cu toate accesoriile necesare pentru utilizarea profesională, un sistem electronic NAJA de măsurare a caroseriilor și un spațiu separat, dedicat exclusiv lucrărilor în aluminiu, complet echipat cu echipamentele necesare efectuării oricăror tipuri de lucrări de service în aluminiu.

În programul WIS (Workshop Information System) sunt integrate toate detaliile referitoare la procedurile specifice lucrărilor de mentenanță și service, conform standardelor Mercedes-Benz. Siguranţa pasagerilor unui autoturism după un accident auto este garantată doar prin efectuarea reparațiilor la standardele ridicate ale producătorului auto, iar în cazul Mercedes-Benz, aceste exigențe sunt îndeplinite și auditate cu strictețe în cadrul Centrelor de Excelență.

Obiectivul pe termen lung al companiei este crearea unei rețele de Centre de Excelență, care să acopere, din punct de vedere geografic, cele mai importante zone ale țării. Mai multe informații despre Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz sunt disponibile aici.

Autoklass Chitila – Centru de Excelenta Mercedes-Benz

Autoklass Chitila devine Centru de Excelenta Mercedes-Benz in Tinichigerie & Vopsitorie. Acesta reprezinta atat angajamentul Mercedes-Benz pentru procese de service definite prin siguranta, confort si calitate, cat si garantia ca Mercedes-ul dumneavoastra va ramane Mercedes.

Posted by Autoklass | Official Home of Mercedes-Benz on 25 Ianuarie 2018

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close