VIDEO. Primul anger room din România, deschis la București

Break Room propune o metodă eficientă și ieftină de a scăpa de stres. Este un loc în care clienții vin să spargă obiecte, pentru sume ce pornesc de la 50 de lei.

Situat pe platforma industrială Industria Bumbacului, pe Splaiul Unirii 160 (lângă stația de metrou Timpuri Noi), Break Room este un loc în care poți să te distrezi sau să scapi de stres, distrugând obiecte ce nu mai sunt de folos nimănui, cu bâta de baseball, cu ranga sau cu barosul. Se propun pentru spargere pahare, vaze de flori desuete, bibelouri de porțelan, imprimante, televizoare, telefoane, vase de WC, mobilier de bucătarie, busturi din ghips sau chiar obiecte neașteptate, dar care se sparg spectaculos.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cum funcționează

Break Room propune, într-o hală industrială, trei spații delimitate, unde clienții pot sparge mai multe categorii de obiecte. Ei au la dispoziție trei tipuri de „arme”, la alegere (bâtă de baseball, baros, rangă), și pachete de obiecte de spart. Pachetele încep de la 50 de lei (BYOB – „bring your own breakable”, pachet în care se acceptă doar obiecte nepericuloase, ce pot fi cărate de client până la hală, fără ajutor) și ajung la 80 sau 150 de lei, pentru două persoane, în care sunt incluse 12 obiecte mici, trei medii, un electronic mare, obiect de distrugere la alegere (bâtă de baseball, ranga, baros) și echipament de protecție (halat, ochelari, mănuși). Timp estimat pentru acest pachet: 15 minute. Pentru 20 de lei în plus, clienții își pot imortaliza experiența: film slow motion (zece secunde) și trei fotografii.

Apel la reciclare și sustenabilitate

Break Room propune ridicarea gratuită de obiecte de care nimeni nu mai are nevoie. După spargere, toate resturile sunt reciclate selectiv. Dacă primesc cereri de ridicare de obiecte stricate și care pot fi sparte, inițiatorii proiectului le ridică gratuit: de la farfurii la sticle, de la imprimate la televizoarele vechi și stricate, vaze, obiecte sanitare și, în general, orice poate fi spart și reciclat. „Activitatea este pur recreațională, nu are pretenții terapeutice și, de fapt, nici o altă pretenție în afară de o oferi o porție bună de fun, eliberare și relaxare. Ne adresăm bucreștenilor care caută o modalitate inedită de a scăpa de stresul cotidian, de a încerca ceva nou și de a se distra alături de prieteni”, declară Marius Neagoie, fondator Break Room.

Investiția inițială este de 15.000 de euro și a constat în amenajarea halei și a spațiilor de break room, procurarea echipamentelor de siguranță, branding, promovare și logistica specifică. Marius Neagoie estimează că avea 50 de clienți pe zi, în timpul săptămânii, și 100 în weekend, a calculat că va atinge break even-ul în primele trei luni și vizează francizarea și identificarea de parteneri, la nivel național, dacă evaluarea business-ului după primul an corespunde planificării inițiale.

Programul este de luni până vineri, de la 19 la 22, și în weekend, de la 12 la 22. Rezervările de fac pe mail, la vreau@breakroom.ro.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close