VIDEO. Zilele Carierei: Peste 60 de companii recrutează la Timișoara, săptămâna aceasta

Organizat de Universitatea Politehnica Timișoara (UPT), prin intermediul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră, evenimentul va avea loc în 28 și 29 martie, la etajul I al Cantinei UPT din Complexul Studențesc.

Zilele Carierei în UPT se adresează studenţilor, masteranzilor şi absolvenţilor sau oricăror persoane care sunt în căutarea unei oportunităţi de carieră (practică, locuri de muncă part-time și full-time, training-uri), și companiilor, instituţiilor de profil interesate să ofere oportunităţi de carieră.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

La Zilele Carierei, studenții pot găsi oferte de practică, au posibilitatea să vadă ce oportunități îi așteaptă la finalizarea studiilor sau chiar mai devreme, pot să stea de vorbă cu reprezentanții companiilor, pentru a descoperi care sunt cerințele angajatorilor,  pentru a afla cât mai multe despre domeniul meu și nu numai, pot participa la prezentări de companii, prezentări de produse și tehnologii, se pot înscrie la vizite în companii și pot câștiga numeroase premii.

Absolvenții își pot gasi un loc de muncă în domeniul studiat, au ocazia să vadă care sunt companiile ce angajează în zona lor (Timiș, Arad și nu numai) și să stea de vorbă cu reprezentanții companiilor, ca să afle în detaliu care sunt cerințele/exigențele angajatorilor pe care îi vizează.

Reprezentanții companiilor au acces la un număr mare de candidați, într-un timp scurt, au posibilitatea de a interacționa direct cu potențiali candidați și cu reprezentanții UPT, își pot completa baza de date cu potențiali viitori candidați, își pot promova ofertele, produsele și serviciile, pentru a crește astfel notorietatea companiei pe care o reprezintă, își pot cunoaște principalii competitori și au posibilitatea de a afla care sunt cerințele potențialilor candidați.

În cazul cadrelor didactice, este o bună ocazie de a sta de vorbă cu alți specialiști în domeniu și de a identifica, sau chiar stabili, colaborări ori parteneriate.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close