Vodafone România va avea un nou director de Resurse Umane, din septembrie

Fragiski Melissa, director de Resurse Umane la Vodafone Grecia, este desemnată, din 3 septembrie, director de Resurse Umane și membru al echipei executive în cadrul Vodafone România.

Fragiski Melissa, care îi va raporta lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei, îl va înlocui pe Florin Petrescu. Acesta va părăsi Vodafone la finalul lunii septembrie, odată cu încheierea mandatului său. Noul director de Resurse Umane s-a alăturat Vodafone în 2012, ca director de Resurse Umane pentru Vodafone Grecia. A coordonat integrarea Hellas Online și a condus și transformarea digitală a companiei.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Înainte de Vodafone, a lucrat ca director regional de Resurse Umane pentru Colgate-Palmolive Grecia, iar România era parte a regiunii pe care o coordona. Înaintea acestei funcții, a deținut poziții de management în cadrul Makro Cash&Carry Greece și KPMG International. Are naționalitate greacă, este absolventă de psihologie la National and Kapodistrian University of Athens, a obținut un Master în Industrial & Organisational Psychology la University of Columbia și unul în psihologie socială, la New School for Social Research.

Vodafone România avea, la 31 decembrie 2017, un număr mediu de 3.000 de angajați.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close