Webhelp România are un nou Business Development Director

Filiala locală a furnizorului francez de servicii de outsourcing și comunicare în limbi străine Webhelp România, parte a grupului deținut de fondul global KKR, l-a numit pe Mihnea Diaconu, de la Adecco, în poziția de Business Development Director.

Mihnea Diaconu a ocupat anterior poziția de Key Account Manager în cadrul companiei de consultanță și resurse umane Adecco, unde a fost responsabil de gestionarea relației cu numeroși clienți din industria BPO/SSC, telecom, banking și pharma. „Consider că piața din România are un potențial semnificativ în industria serviciilor și proceselor externalizate. Soluțiile personalizate, cu valoarea adăugată pentru client, tind către o externalizare end to end a proceselor de business. Această variantă este preferată de un număr din ce în ce mai mare al companiilor prezente aici”, afirmă Mihnea Diaconu.

Webhelp oferă servicii de gestiune a plăților, vânzări și servicii de marketing, prin canale de voce, sociale și digitale. Compania are peste 35.000 de angajați și este prezentă în 28 de țări. „Webhelp România traversează o perioadă interesantă de transformare și dezvoltare, iar Mihnea, datorită experienței sale în domeniile BPO/SSC și vânzări, este alegerea ideală pentru maximizarea portofoliului nostru de clienți locali și pentru asigurarea unui sprijin suplimentar în atingerea obiectivelor noastre de business, pentru următorii trei ani”, declară Raluca Leonte, CEO Webhelp România.

Grupul Webhelp este deținut, din februarie 2016, de fondul global de investiții de KKR. Webhelp este primul angajator francofon din România, cu peste 2.000 de angajați, care își desfășoară activitatea în cinci centre de operațiuni, în București, Ploiești, Galați și Iași.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close