West Gate: Unitate de cazare de 4 stele chiar în parcul de afaceri, după o investiție de 500.000 de euro

Parcul de afaceri West Gate, din vestul Capitalei, deținut de Genesis Property, deschide oficial o unitate de cazare de patru stele în cadrul parcului de birouri, printr-o investiție de 500.000 de euro.

Această facilitate, unică într-un parc de birouri din România, completează oferta de servicii dedicate companiilor chiriașe și familiilor studenților din campusul studențesc West Gate Studios. „E mult mai ușor și mai productiv să-ți cazezi la numai trei minute de birou partenerii sau colegii veniți în delegație sau în training, decât să-i plimbi prin tot orașul. Este o premieră pe piața de birouri din România și o marcăm împreună cu comunitatea de business din West Gate, căreia dorim să îi oferim toate facilitățile necesare pentru a-și desfășura activitatea în condiții optime. Aceasta este strategia noastră pentru a construi parteneriate de lungă durată”, declară Liviu Tudor, președinte și fondator al companiei Genesis Property.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Unitatea de cazare Studio One – Acommodation Suites este situată în clădirea A2 (etajele 1 și 2) a campusului privat West Gate Campus. Dispune de 32 de camere, echipate cu toate dotările necesare (chicinetă, aer condiționat, baie modernă, acces WiFi, TV, birou și minibar), cu parcare gratuită și servicii de pază. „Facilitățile moderne de cazare din West Gate ne-au permis să amenajăm această unitate-pilot într-un timp relativ scurt, cu un nivel al dotărilor și serviciilor cel puțin similare cu cele ale unui hotel de patru stele. O lansăm oficial după o perioadă de testare de opt luni, timp în care am instruit personalul și am perfecționat  fluxurile interne, pentru a fi în măsură să oferim cele mai bune servicii. Rezultatele se văd deja, gradul de ocupare este de peste 80 la sută și, prin urmare, intenționăm să dublăm capacitatea de cazare în viitorul apropiat”, explică Ștefan Tudos, vicepreședintele companiei Genesis Property.

Pe lângă unitatea de cazare, parcul de birouri pune la dispoziția comunității de business (formată din peste 10.000 oameni de business și studenți) trei spații de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 de locuri, o parcare cu plată de 170 de locuri și o parcare a campusului de 180 de locuri), un restaurant, trei unități fast-food, un supermarket, un club, trei cafenele, o bibliotecă, un spațiu pentru expoziții/evenimente culturale,  o spălătorie auto, curățătorie de haine, sală de fitness, teren de sport și spații de relaxare exterioare în zona de gazon.

Valoarea totală a investițiilor în serviciile și facilitățile din West Park trece de cinci milioane de euro. West Gate Business Park cuprinde cinci clădiri clasa A, cel mai mare campus studențesc privat din România – West Gate Studios și 15.000 mp spații verzi exterioare. Este business park-ul cu cel mai generos spațiu verde ca suprafață din București. Printre companiile care au sediul în West Gate se numără Societe Generale European Business Services, Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health și Medicover.

West Gate Studios, cel mai mare campus privat din România, inaugurat în 2009, are în componență 925 de camere și apartamente pentru studenți. Dispune de supermarket, parcare auto, parcare pentru biciclete, spălătorie tip self-service, sală de sport, teren de tenis, cafenea, bibliotecă și săli de studiu. West Gate Business Park este amplasat în cartierul Militari, în apropierea stației de metrou Preciziei, și include cinci clădiri de birouri, cu o suprafață totală închiriabilă de 75.000 mp.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close