Wetterbest „antrenează” viitorii montatori şi vânzători de ţiglă metalică

O inițiativă lansată în 2015 de Grupul Wetterbest, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperişuri, Școala Wetterbest își propune să aducă o îmbunătățire a calității montajului de țiglă metalică și să crească interesul în rândul tinerilor, pentru meseria de montator.

Primele demonstrații de montaj au avut loc la sediul Wetterbest din Băicoi, într-un spațiu special amenajat. Reacțiile pozitive din partea participanților și interesul în creștere pentru împărtășirea experienței Wetterbest i-au determinat pe reprezentanții companiei să le extindă la nivel național. Ele se desfășoară atât la sediul companiei, cât și la sediul distribuitorilor Wetterbest sau în alte spații agreate împreună cu aceștia.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„De-a lungul celor zece de ani de activitate a fabricii Wetterbest din Băicoi, tatăl meu, Dragoş Irimescu, a reușit să construiască un nucleu puternic de montatori de țiglă metalică și să adune în jurul său oameni cu aceleași valori și credințe. Consider că este datoria mea să continui eforturile sale și să mă implic activ în comunitatea în care am crescut și datorită căreia sunt persoana de astăzi”, declară Valeriu Irimescu (foto), director general Grupul  Wetterbest.

Cursurile sunt gratuite și se adresează atât angajaților companiei, agenților de vânzări de învelitori metalice Wetterbest, cât și tuturor montatorilor dornici de perfecționare. Ele îmbină cunoștințele tehnice cu demonstrațiile de montaj, susținute de specialiștii tehnici Wetterbest, cu experiență îndelungată în domeniul țiglei metalice, și sunt împărțite în module de 1-2 zile, în funcție de mai multe variabile: nivelul de pregătire al participanților, nivelul de informație transmisă, numărul de detalii rezolvate împreună cu participanții la curs și complexitatea principiilor de execuție prezentate.

Prin Școala Wetterbest, dorim să facem o schimbare în modul în care este percepută meseria de montator de țiglă metalică şi să le insuflăm tinerilor pasiunea pentru această meserie. Ne place să o numim o <şcoală>, fiindcă este un loc în care învăţăm şi evoluăm alături de cursanţii noştri.

Valeriu Irimescu

Director general @ Grupul  Wetterbest

Până acum, tematica a cuprins subiecte generale și situații de montaj cu care se confruntă frecvent echipele de montatori. Din 2018, experții tehnici Wetterbest vor aborda și probleme de montaj mai dificile, ce necesită un nivel ridicat de cunoștințe de montaj și tinichigerie. Compania va dezvolta diverse materiale auxiliare (schițe, ghiduri de montaj), ce vor funcționa ca suport de curs, pentru a îmbunătăți procesul de învățare.

1.000 de montatori instruiți în cadrul Școlii Wetterbest

În trei ani de activitate, peste 1.000 de montatori şi vânzători de ţiglă metalică au beneficiat de cursurile de montaj Wetterbest, cu efecte vizibile în regiunea în care se desfășoară activitatea principală de producție a companiei, respectiv Prahova. Pe termen lung, Wetterbest își propune să extindă cursurile în mai multe zone din țară și să sporească numărul total de montatori instruiți. Persoanele interesate de cursurile de montaj Wetterbest se pot înscrie, online sau telefonic, prin contactarea directă a reprezentaţilor companiei (pe pagina de Facebook sau pe  wetterbest.ro) sau prin intermediul distribuitorilor Wetterbest.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close