Winfo: Internship-uri plătite, pentru „Tech Lovers”

Furnizorul de soluții Business Intelligence este în căutarea a doi stagiari, pentru poziția de Junior Android Developer.

„Suntem o gașcă de oameni veseli și pasionați de tehnologie și rezultate frumoase, ne place să creăm, să dezvoltăm și să găsim soluții, ne petrecem ziua de lucru într-un mediu cool, într-un birou spațios și primitor, unde ne bucurăm de echipamente performante, consola Playstation, cafea și activități fun împreună”, se autocaracterizează echipa Winfo.

Stagiarii vor avea ocazia să implementeze și să lanseze pe piață un proiect real, în numai șase luni, vor învăța noi limbaje de programare, procese și instrumente, vor parcurge toate etapele ciclului de dezvoltare ale unui proiect, de la înțelegerea viziunii sale, validarea ipotezelor, elaborarea specificațiilor tehnice, arhitectura aplicației, implementarea propriu-zisă, până la testarea și perfecționarea funcționalității construite.

Candidații trebuie să fie familiarizați cu conceptele OOP și să aibă cunoștințe de Java, Android SDK și de baze de date (MySQL, MSSQL), să aibă cunoștințe elementare de XML și Android XML Layouts, să fi lucrat cu Android Studio, să vorbească limba engleză la nivel avansat și să fie persoane ambițioase, comunicative și dornice să evolueze profesional. Reprezintă un plus Web Services (JSON, XML), Node.JS, Angular JS 2.x+, HTML5/CSS3 și familiaritatea cu Git/SVN.

Viitorii stagiari vor învăța să construiască o aplicație de la zero și să analizeze un proiect în toate etapele sale de aplicare, vor contribui la dezvoltarea aplicației client-server Android (implementarea interfeței grafice, conectarea la server, prelucrarea datelor) și vor colabora cu designerii de UI și cu ceilalți programatori, pentru stabilirea funcționalității și a UX-ului.

Potrivit companiei, avantajele unui astfel de internship vor fi faptul că stagiarii vor învăța lucruri interesante și utile, într-un timp scurt, vor lucra independent, sub îndrumarea unor programatori cu experiență, cu tehnologii pe care specialiștii Winfo le utilizează cu succes, vor avea un portofoliu în CV și, implicit, experiență, iar la finalul internship-ului vor avea posibilitatea să rămână în echipa Winfo. Candidaturile sunt asșteptate aici.

DESPRE WINFO

A pornit la drum în 2007, ca furnizor de soluții Business Intelligence, și și-a adăugat în portofoliu clienți din domenii precum retail (Carrefour, Cora, Auchan), distribuție (Elit Romania), producție (Ursus Breweries) sau automotive (Dacia). Qlik Authorized Reseller în România, Winfo oferă tehnologie de ultimă oră, alături de o gamă completă de servicii de mentenanţă, suport tehnic, training şi implementare.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close