Wizz Air investește două miliarde dolari în extinderea operațiunilor, inclusiv în România – bilete cu 20% mai ieftine, până la miezul nopții

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est a lansat, astăzi, cea mai mare creștere a operațiunilor din istoria companiei, în întreaga rețea. Investiția în expansiune este de peste două miliarde dolari, la 11 baze din România și alte șase state – Marea Britanie, Austria, Polonia, Ucraina, Ungaria și Georgia.

În următoarele 17 săptămâni, 21 de aeronave vor fi alocate bazelor din Europa, pentru a sprijini suplimentarea a 700 de zboruri săptămânale și începerea a 70 de noi rute. Patru destinații noi – Atena, Tallinn, Harkov, Viena – vor fi inaugurate până la jumătatea lunii iulie, odată cu deschiderea unei noi baze vest-europene în capitala austriacă. Cu ocazia lansării expansiunii operaționale, Wizz oferă 20 la sută reducere pentru toate zborurile programate până la 31 mai, pentru rezervările efectuate astăzi, 13 martie, până la miezul nopții.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Wizz Air își începe expansiunea din 2018 în această săptămână, cu sosirea unui nou nou Airbus A320, a 11-a aeronavă alocată bazei din Budapesta, care coincide cu lansarea unei noi rute spre Stavanger, Norvegia. „Astăzi începem cea mai mare fază de expansiune de până acum din istoria Wizz. Compania își menține angajamentul de a face călătoria cu avionul mai accesibilă pentru mai mulți oameni decât oricând, oferind cele mai mici prețuri posibile prin modelul sau de afaceri ultra low cost. Tot mai mulți clienți aleg să zboare cu Wizz Air în fiecare an și se bucură de conectivitatea rețelei extinse de rute a companiei noastre, formată acum din peste 600 de rute către 145 de destinații din 44 de țări. Cele 70 de noi rute care vor începe în următoarele 17 săptămâni vor contribui și ele la oportunitățile de călătorie disponibile oferite de Wizz Air”, declară Owain Jones, Chief Corporate Officer la Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 90 de aeronave Airbus A320 și A321, și oferă mai mult de 600 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 145 de destinații din 44 de țări.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close