Wizz Air organizează șase sesiuni de recrutare în România, în noiembrie

Luna aceasta, recrutorii celei mai mari companii aeriane low-cost din Europa Centrală şi de Est ajung în cinci oraşe din România. Iaşi, Cluj-Napoca, Craiova, Bucureşti şi  Timişoara vor găzdui sesiuni de recrutare de tip Open Day, pentru însoţitori de zbor.

Prima întâlnire este programată la Craiova (Ramada Plaza), în 3 noiembrie. Vor urma Iași (Hotel Internațional), în 7 noiembrie, Cluj-Napoca (Grand Hotel Italia), în 9 noiembrie, Bucureşti (Angelo Vienna House Otopeni), în 9 şi 28 noiembrie, și Timişoara (Hotel Timișoara), în 27 noiembrie.

Orice persoană care îndeplinește condițiile solicitate de Wizz Air se poate prezenta la interviurile organizate de companie, fără înregistrare prealabilă. Cei care trec cu succes de procesul de selecție se vor alătura echipajului de bord Wizz, vor primi instruire completă gratuită, uniforme fără costuri şi oportunitatea de a lucra în oraşul lor, pentru cel mai mare transportator aerian din România. În plus, pot profita de avantajele primite de angajaţi, de a călători alături de familie şi prieteni, în reţeaua Wizz, la preţuri reduse şi cu bilete bonus.

În România, echipa în continuă creștere a Wizz Air numără acum peste 750 de membri de echipaj. În 2018, echipa locală se va extinde la peste 830 de membri, care vor opera de la șapte baze din România, iar flota va număra 24 de aeronave moderne, de tip Airbus A320 și A321. Prin #IamWIZZcrew, cea mai mare campanie de angajări din istoria companiei, Wizz Air facilitează accesul oricărei persoane interesate să dezvolte o carieră în cadrul companiei şi să descopere şi mai multe informaţii despre Wizz.  În același timp, cei care îşi doresc să se alăture echipei, fie ca piloți, fie ca însoţitori de zbor, vor primi sfaturi şi sugestii de la angajaţi.

Mai multe detalii despre viitoarele sesiuni de recrutare și poziții deschise la Wizz pot fi găsite aici. 

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close