World Class cumpără clubul Pure Health & Fitness și ajunge la 22 de centre de fitness în București

Liderul industriei de health & fitness autohtone a achiziționat clubul Pure Health & Fitness, fostul Pure Jatomi, situat în centrul comercial AFI Cotroceni, din Capitală.

Această achiziție marchează continuarea procesului de extindere a rețelei de centre de fitness World Class România, care a ajuns la 22 de cluburi în București și la 31 la nivel național, și deservește peste 55.000 de membri. Cu o suprafață totală de peste 1.818 de metri pătrați, World Class AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților un studio de aerobic și unul de cycling, precum și zone de functional training.

Clubul va intra într-un proces de rebranding, iar membrii vor avea acces la rețeaua extinsă din 14 iunie. „Suntem încântați să le oferim clienților noștri din partea de vest a Bucureștiului acces la mai multe cluburi, alături de servicii de înaltă calitate, echipamente de ultimă generație și antrenori certificați internațional. Le urăm bun venit membrilor Pure Health & Fitness în cea mai mare comunitate de fitness din România. Achiziția este în linie cu misiunea noastră de a îmbunătăți stilul de viață al oamenilor din România, de a le oferi inspirația și motivația de a fi mai activi, mai des”, spune Kent Orrgren, CEO World Class România.

Membrii World Class România pot alege dintre cele șase tipuri de abonamente anuale: Basic, Bronze, Silver, Gold, Platinum și W. Această structură de abonamente își propune să le ofere atât clienților existenți, cât și celor noi, oportunitatea de a accesa serviciile și facilitățile oferite de întreaga rețea World Class România, în funcție de nevoile lor.

World Class AFI Cotroceni va fi inclus în categoria de abonament Bronze. Abonamentele la clubul Pure Health & Fitness, care sunt încă active, devin locale (categoria Basic) și oferă access doar la World Class AFI Cotroceni. Membrii au opțiunea de upgrade la oricare dintre nivelurile superioare. Clubul este deschis zilnic, între orele 6-23, de luni până vineri, și între orele 8-22, sâmbăta și duminica.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close